De druiven voor deze Prosecco Spumante Superior zijn met de hand geplukt uit de beste wijngaarden op de heuvels tussen Conegliano en Valdobbiadene. Dankzij de vele zonuren en het grote verschil tussen dag- en nachttemperaturen ontwikkelen zich vele aroma's tijdens het rijpingsproces van de druiven. De prosecco heeft tonen van vers fruit en perzik bloesem.
Lekker fris in de finale, goede zuren en mooi droog. Heerlijk bij gerookte vis. Ook goed in te zetten bij gebakken witvis, schaal- en schelpdieren en bij wit gevogelte. ...
Meer over deze wijn
Heeft een hele aangename balans tusen de zuren en is vrij stevig. Aromatische geur met wit fruit en voorjaarsbloemen. In de smaak citrus, gele appel en peer. Heerlijk bij gerookte vis, ...
Meer over deze wijn
Deze wijn is gemaakt van de Glera druif, algemeen bekend als dé Prosecco druif . De tweede vergisting voor deze mousserende wijn duurt minstens een maand, waardoor een druk bereikt wordt ...
Meer over deze wijn
Een fonkelende strogele spumante. Levendig en bloemige geur en zacht van smaak. Erbij eten kan goed: denk licht, vissig en vegetarisch. Lunch of kleine hapjes. ...
Meer over deze wijn
Heerlijk die uitbundige aroma's in je neus! Erg frivool maar vooral gedomineerd door verse aardbeien en frambozen met een pittige rode peper hint. In de mond begint deze rosé spectaculair ...
Meer over deze wijn
Chardonja of Chardonnay? Ik weet het wel. Wat kan het toch verfrissend zijn dat je een keer een Chardonnay drinkt die niet door de houtrijping compleet van zijn DNA af is geraakt. Nee dit is ...
Meer over deze wijn
Neem allereerst een Bourgogne glas. En schenk daar dan deze goudgele krachtpatser in.Tijdens het walsen komen aroma's vrij waaronder: bloemen honing amandel gedroogd fruit boter en vanille ...
Meer over deze wijn
Deze Valenciaanse blend fonkelt mooi in het glas met een heldere zuivere robijnrode kleur. Mooi rijp rood fruit in de neus met een vleugje cacao geroosterde tonen en zoete specerijen.De wijn ...
Meer over deze wijn