Deze jonge Riojawijn heeft een kersenrode kleur en aroma's van aardbeien, frambozen en bosvruchten. De smaak is fruitig en rond met een plezierig frisse afdronk.
De Altos de Raiza Rioja wordt van Tempranillo druiven gemaakt die handmatig zijn geoogst. De vinificatie heeft plaats gevonden bij 26 graden waarbij beoogd werd het fruitige karakter van de druif te bewaren. De jonge wijn wordt hierna (zonder houtlagering) op fles gebracht.
The golden touch in de kelder van Bodegas Olarra, maakt deze La Catedral Rioja er helemaal klaar voor om jou eens flink in de watten te leggen. De wijnmakers van Olarra, een van de twintig ...
Meer over deze wijn
Meer-gangen-diner-wijn. Gekoeld lekker bij het voorgerecht. Daarna op kamertemperatuur bij hoofdgerecht en de kaas. Rioja wordt volgens traditie gemaakt van druiven van verschillende ...
Meer over deze wijn
Door de rijping van een jaar in houten vaten is deze Rioja wel zacht en soepel, maar proef je ook nog steeds het frisse fruit. Heerlijk voor zo en aanrader bij vlees, pasta en kaas. Voor de ...
Meer over deze wijn
De Winabis Double Taste Green Edition is heel ondeugend, maar binnen de grenzen van het geaccepteerde.
Aangenaam aromatisch, half zoet, met een gedurfde hoge mix van cannabisgeur en de smaak sappige perzik zal je verbazen.
Meer over deze wijn
Deze Barolo is droog met zijdezachte tannine, vol van kracht. 100% Nebbiolo, granaatrood van kleur. 3 jaar in Franse eikenhouten vaten gevolgd door een korte periode in fles. Een fantastisch ...
Meer over deze wijn
Met een kapel uit de elfde eeuw op het terrein, was Chateau d'Escurac een opmerkelijke producent in Civrac en Medoc sinds de wijnen voor het eerst werden genoemd als "onder de vijfde groei ...
Meer over deze wijn
Deze wijn is perfect in balans! Een strogele kleur met groene reflecties. De geur heeft hinten van amandelen en wilde bloemen. De smaak is vol, droog met gebalanceerde frisheid en met een ...
Meer over deze wijn