Een zeer geliefde wijn van de klassieke Bordeaux-druif Malbec. In twee woorden te omschrijven als: zwoel en zacht. Met een donkere paarsrode kleur. In de geur bakken met rijp fruit: pruimen, kersen en bramen. Daarnaast ook wat zoete specerijen: denk aan zoethout en vanille. Fijne zuren, zachte tannines en mediumvol.
Bij de meeste Malbecs moet je bijna wel eten, bij deze Malbec kan het. Waarbij? Kruidige gerechten, zoals Grieks lamsvlees, couscous met Marokkaanse gehaktballetjes, een spies met kruidig rundvlees, pittige groenteballetjes of Surinaamse roti.
De wijn wordt geproduceerd door 100% Barbera, volgens de appassimento-methode. De druiven zijn gedroogd om de wijn meer intensiteit en zoetheid te geven. Deze wijn is, in tegenstelling tot ...
Meer over deze wijn
Met een kapel uit de elfde eeuw op het terrein, was Chateau d'Escurac een opmerkelijke producent in Civrac en Medoc sinds de wijnen voor het eerst werden genoemd als "onder de vijfde groei ...
Meer over deze wijn
Dankzij een hoog kleigehalte in de bodem is deze Zuid-Afrikaanse Chardonnay vol en subtiel tegelijk. Strogeel van kleur en met een diversiteit aan geuren en smaken. Met de frisheid van ...
Meer over deze wijn
Martini Asti is een prachtige Italiaanse mousserende wijn. De wijn is gemaakt van de Muskaat druif en heeft een zachte en rijpe smaak. De steile en zonovergoten heuvels in het hart van ...
Meer over deze wijn