De wijnstokken voor deze topper werden in 1975 geplant op een sterk kalkhoudende vulkaanbodem. Voor deze wijn worden alleen de allerbeste druiven gebruikt. De gisting en de rijping vindt in kleine eikenhouten vaten (barrique) plaats. En dit voor een periode van wel 18 maanden en dit zorgt voor de bijzondere complexiteit in deze wijn. Hij doet voor een grote Bourgogne absoluut niet onder. De Steinriegel moet absoluut gedecanteerd (luchten in een karaf) worden en niet te koud worden geserveerd. Zit elk jaar in de top 5 van de beste Oostenrijkse Chardonnay's!
Heerlijk die uitbundige aroma's in je neus! Erg frivool maar vooral gedomineerd door verse aardbeien en frambozen met een pittige rode peper hint. In de mond begint deze rosé spectaculair ...
Meer over deze wijn
Chardonja of Chardonnay? Ik weet het wel. Wat kan het toch verfrissend zijn dat je een keer een Chardonnay drinkt die niet door de houtrijping compleet van zijn DNA af is geraakt. Nee dit is ...
Meer over deze wijn
Neem allereerst een Bourgogne glas. En schenk daar dan deze goudgele krachtpatser in.Tijdens het walsen komen aroma's vrij waaronder: bloemen honing amandel gedroogd fruit boter en vanille ...
Meer over deze wijn
Deze Valenciaanse blend fonkelt mooi in het glas met een heldere zuivere robijnrode kleur. Mooi rijp rood fruit in de neus met een vleugje cacao geroosterde tonen en zoete specerijen.De wijn ...
Meer over deze wijn