De naam Blaufränkisch stamt waarschijnlijk uit de tijd van Karel de Grote waarin waardevolle druivensoorten als fränkisch werden gekwalificeerd. Diep donker gekleurd rood met een krachtig aroma van zwarte bessen en bramen. Frisse opwekkende smaak met een interessant zuurtje daarna een flinke lading donker fruit en verfijnde tannines in de afdronk.Veel lengte en diepgang. Genieten!Decanteren: 30 minuten
Rijke kersenkleur met een steenrode rand. Fruit en kruiden combineren harmonieus tezamen met de toast aroma's van de 25 maanden houtrijping op Frans en Amerikaans eiken. Na de nodige ...
Meer over deze wijn
Laat je verleiden door deze betoverende Merlot! Kersenrood van kleur, Aroma's van rijp fruit zoals braam en blauwe bes en een tikkeltje kruidig. Met zijdezachte tannines zorgt deze soepele ...
Meer over deze wijn
Helgele kleur met lichte groene en gouden reflexen. Ruikt bedwelmend ziltig naar Granny Smith. Er is een prachtige balans tussen knapperige zuren en de fruitpower appel en ananas van deze ...
Meer over deze wijn
Van de beste kalk-leemhoudende heuvels in de Monferrato vallei worden de mooiste Barbera druiven geplukt. Wat zijn de kenmerken? Zacht - intense kersensmaak en ouderwetse tannines. Dus heerlijk om bij te eten.
Meer over deze wijn