Geurige, droge witte wijn met abrikoos en citrusfruit. Zacht en fris. Lekker voor zo, bij salades, vis en mild gekruide oosterse gerechten. Bij de Wild Pig-wijnen gaat het om plezier, dat zie je meteen aan de fles. Wijnmaker Veronique Torcolacci: 'Wild Pigs zijn wijnen die je samen met vrienden drinkt, bij een borrel of barbecue. Natuurlijk moet de smaak van de wijn deugen, maar het is ook wat waard als de fles er dan gezellig uitziet en de mensen een beetje van onze Greta gaan houden. Deze dame heeft mij slapeloze nachten bezorgd door vlak voor de oogst de beste druiven op te eten. Ze wist feilloos waar de lekkerste hingen. In het begin was zij ons te slim af, maar die tijd is voorbij. De druiven zijn nu beschermd en ik ben blij als ik de zwijnenfamilies rondom de wijngaarden zie kuieren. Ze horen hier nu eenmaal.'.
Dit is een lichtzoete Gluhwein voor gezellige, winterse momenten. Met de warme van kaneel en sinaasappel. Lekker om op te warmen en te drinken bij speculaas of oliebollen. ...
Meer over deze wijn
In de wijngaarden rondom de plaats Asti wordt veel moscato verbouwd. Daarvan wordt deze lichtzoete, mousserende gemaakt met de smaak van rijpe druiven. Lekkere wijn om in de zon van te ...
Meer over deze wijn
Chique dinerwijn. Krachtig, maar niet zwaar en daardoor heel geschikt voor bij rood vlees en wild. Montepulciano ligt zuidelijker dan Chianti. Het is er beduidend warmer en dat proef je in ...
Meer over deze wijn