Deze mooie wijn wordt gemaakt van Pinot Noir druiven. De druiven worden geoogst op hun optimale rijpheid. Na de alcoholische fermentatie, rijpt de wijn op gist.
Robijnkleurige Pinot Noir die een grote aromatische intensiteit op de neus toont met aroma's van rood fruit, zoals aardbei, framboos en kersen. Op het palet zijn de tannines zacht en aanwezig, met een goede fruitige aanhoudendheid.
Deze wijn begeleidt gegrild rood vlees, allerlei soorten worstjes en kaas.
De enige rode wijn van dit topdomein uit de Elzas is elegant, fruitig en soepelmet de smaak van aardbei, framboos en aardse tonen. Schenk deze wijn licht gekoeld op ongeveer 14 graden. ...
Meer over deze wijn
De Trois Chateaux wijnen van Kuentz-Bas zijn vernoemd naar de drie ruïnes van oude kastelen die uitkijken over het plaatsje Eguisheim, gelegen in de Elzas. De wijn rijpt 12 maanden op ...
Meer over deze wijn
Elegant en licht. Je proeft frambozen, kersen en bramen. Daarnaast ruik je zoethout, viooltjes en truffel. Deze biowijn heeft een levendig karakter en een hoge zuurgraad. Alcoholpercentage: 13%. Inhoud: 75cl.
Meer over deze wijn
Een karaktervolle purperrood gekleurde Pinot Noir met veel concentratie. Mooi rijp rood fruit, blauwe bessen, een prettig bittertje, fijne tannines, goede balans en een lange afdronk. Zeer ...
Meer over deze wijn
Een heerlijke zoete witte wijn gemaakt naar voorbeeld van de Chinese Chefoo wijn. Een melange van zoete Europese wijnen, aangevuld met extra zoete most maken deze wijn heerlijk ...
Meer over deze wijn
Met deze wijn maak je indruk. Je ruikt kersen en pruimen, maar ook droge kruiden. Rijp rood fruit samen met zoete specerijen maakt dit glas wijn sappig en vol in de smaak. Een lekker ...
Meer over deze wijn
In het zuiden van Wintzenheim, is de wijngaard 'Hengst' gelegen op een helling op de zuidoosten op 270 tot 360 meter hoogte. De bodem bestaat uit kalkhoudende mergel. Om de expressie en het ...
Meer over deze wijn
De druiven zijn afkomstig van het Mosel gebied. Tijdenlang werd gedacht dat een echte Riesling te herkennen was aan de 'gout de pétrol', ofwel de geur van petroleum die de wijn had. ...
Meer over deze wijn