Viognier is een moeilijke druif om te verbouwen. Dit komt doordat de druif alleen houdt van een arme, kalkrijke en granieten bodem. Daarbij komt dat de druif precies rijp moet zijn om ...
Meer over deze wijn
Deze licht bubbelende rosé wordt gemaakt van de barbera-druif. Meestal wordt van deze druif mooie rode wijn gemaakt. De familie Sartirano is altijd in voor wat nieuws en maakt er deze ...
Meer over deze wijn
Erg aangenaam glas Barbera gemaakt door de boertjes van de Cantina di Vinchio!Vinchio ligt in het noordoosten van de Piemonte dichtbij Nizza. Dit gebied is bij uitstek geschikt voor perfecte ...
Meer over deze wijn
Naast de conventionele wijnbouw maakt San Silvestro ook biologisch gekwalificeerde wijnen, zoals deze barbera. De druiven komen uiteraard uit Piemonte. Alcoholpercentage: 13,5%. Inhoud: 75cl.
Meer over deze wijn
Deze Rosso is de instapper van de biologische wijnen van San Silvestro. Hij rijpt op roestvrijstaal en komt dus niet in aanraking met hout. Zacht en toegankelijk en lekker bij gegrilde ...
Meer over deze wijn
San Silvestro maakt een breed scala aan biologische wijnen in het Noord-Italiaanse Piemonte. Deze Bianco is een blend van gelijke delen favorita en riesling. Alcoholpercentage: 13,5%. Inhoud: 75cl.
Meer over deze wijn
Piemonte ligt in het noordwesten van Italië en is één van de meest bekende wijnstreken van het land. Piemonte betekent letterlijk vertaald 'aan de voet van de berg' en de invloeden ...
Meer over deze wijn
Wat is Appassimento eigenlijk? Het is een speciale manier van wijn maken waarbij de druiven pas op het allerlaatste moment worden geplukt. De handgeplukte trossen worden vervolgens gedroogd ...
Meer over deze wijn
Proosten zonder je schuldig te voelen! Dat doe je met deze Bosio Demi Sec Sparkling Rosé. Een heerlijk alcoholvrij alternatief voor al die mooie feestelijke momenten. ...
Meer over deze wijn