Goudgeel gekleurde Gewurztraminer. Een klassieker met aromatisch geuren en smaken van lychees, rijp tropisch fruit, rozenblaadjes en kruiden. Vol, rond en fruitig van smaak. Met een frisheid die de wijn mooi in balans brengt.
Vanwege zijn aromatische karakter is het een ultieme wijn om bij te eten. Dit soort Gewurztraminers drink je klassiek bij Aziatische gerechten (met fruit, kruiden en pepers) of bij sterke kazen zoals Munster en Roquefort.
Past goed bij: Aziatische gerechten, uitgesproken kazen.
Door zijn geurige, bloemige smaak past een Gewurztraminer goed bij pikante gerechten. Hij blust als het ware het pepertje. Ook lekker bij pittige kaas. Cave de Beblenheim is een ...
Meer over deze wijn
Milddroog en zacht met het geurige van exotisch fruit en een hint van verse gember. Een wijn met veel smaak om op je gemak van te genieten en bij kruidige gerechten te drinken. Cave de ...
Meer over deze wijn
Volle en rijpe wijn. Milddroog met geuren van abrikoos en honing. Hij wordt steeds populairder de Pinot Gris. De druivensoort groeit het lekkerst in koelere streken, in Frankrijk vooral in ...
Meer over deze wijn
Top pinot gris van de wijngaard Letzenberg in het dorp Ingersheim. Krachtig met veel restsuiker en daardoor geschikt om te schenken bij foie gras of tarte Tatin. Alcoholpercentage: 13%. Inhoud: 75cl.
Meer over deze wijn
Deze Grande Réserve is gemaakt van de beste Chardonnay druiven. In de neus komen elegante aroma’s naar voren van peren, gegrilde amandelen en toast. Op het palet komen frisse citrusvruchten ...
Meer over deze wijn
Bedwelmend Amarone, krachtig en overweldigend. Een donkere, dieprode kleur. Uit het glas stijgen allerlei geuren op: van bosbessen tot rozijntjes, van vijgen tot amarenekersen en van mokka ...
Meer over deze wijn
Mooi bleekgeel van kleur. Dit is een cava met een stevige mousse, maar de belletjes blijven heel fijn. Lekker aromatisch en fris. In de smaak rond en zacht, levendig en goede zuren. ...
Meer over deze wijn
Manuele oogst van 100 jaar oude druivenstokken. Temperatuur gecontroleerde fermentatie in roestvrij staal op 28° C. Malolactische gisting in nieuwe Franse eiken houten vaten. Rijping op ...
Meer over deze wijn