Zonder enige twijfel is dit de allerbeste Macabeo die wij ooit hebben gedronken. Alleen van de allerbeste Macabeo druiven, biologisch geteeld tussen de Jucar River Valley en de Cabriel River Vally. Uiterst zorgvuldig met de hand geoogst en op lage temperatuur gefermenteerd om de aroma's en smaken maximaal te behouden.80% is voor 7 maanden gefermenteerd in betonnen tanks. 20% op Frans Eiken.
De wijn wordt geproduceerd door 100% Barbera, volgens de appassimento-methode. De druiven zijn gedroogd om de wijn meer intensiteit en zoetheid te geven. Deze wijn is, in tegenstelling tot ...
Meer over deze wijn
Dankzij een hoog kleigehalte in de bodem is deze Zuid-Afrikaanse Chardonnay vol en subtiel tegelijk. Strogeel van kleur en met een diversiteit aan geuren en smaken. Met de frisheid van ...
Meer over deze wijn
Martini Asti is een prachtige Italiaanse mousserende wijn. De wijn is gemaakt van de Muskaat druif en heeft een zachte en rijpe smaak. De steile en zonovergoten heuvels in het hart van ...
Meer over deze wijn
Dieprood van kleur (bijna zwart). De geur is fascinerend met indrukken van kruiden, vlierbloesem en tapenade. Al deze smaken komen terug in de mond waarbij vooral de mooie zuurbalans opvalt. ...
Meer over deze wijn