Zonder enige twijfel is dit de allerbeste Macabeo die wij ooit hebben gedronken. Alleen van de allerbeste Macabeo druiven, geteeld tussen de Jucar River Valley en de Cabriel River Vally. Uiterst zorgvuldig met de hand geoogst en op lage temperatuur gefermenteerd om de aroma's en smaken maximaal te behouden.80% is voor 7 maanden gefermenteerd in betonnen tanks. 20% op Frans Eiken.
Wijn kopen:
Deze wijn is helaas (tijdelijk) niet meer te koop. Vergelijkbare wijnen vind u onderaan deze pagina.
Bij de nieuwe Chileense indeling op terroir is de wijngaard rond de oude bodega in Angostura ingedeeld bij het terroir onder invloed van de Andes, dus als 'Gran Terroir de los Andes'. Dit ...
Meer over deze wijn
Deze Appassimento is gemaakt van 100% Negroamaro Passito druiven. De druiven worden drie weken lang gedroogd op de wijnstokken en worden met de hand geplukt. Daarna volgt de maceratie op de ...
Meer over deze wijn
Spectaculaire Siciliaanse witte wijn. Zachtgeel van kleur. Met in de geur intens tropisch fruit (guave, mango), jasmijnbloemen, perzik, abrikoos, citrus en verse acaciahoning. De wijn is ...
Meer over deze wijn
Een lichte, mousserende wijn met strogele kleur en een romige mousse. Het is heerlijk als aperitief en is lekker bij wat zoutjes, kaaskoekjes of olijven met ansjovis. ...
Meer over deze wijn