Een heerlijke zoete witte wijn gemaakt naar voorbeeld van de Chinese Chefoo wijn. Een melange van zoete Europese wijnen, aangevuld met extra zoete most maken deze wijn heerlijk zacht.
Aanbevolen bij pittige Oosterse gerechten, maar ook als dessertwijn.
Veel Aziatische gerechten zijn pittig en kruidig. Wil je toch iets van de wijn kunnen proeven dan moet dit een stevige wijn zijn. Om deze reden, en omdat veel Chinezen dol zijn op zoetigheden, hebben zij de Chefoowijn heel zoet gemaakt.
Zuid-Afrikaanse Chardonnay in bourgogne-stijl. Met een prachtige balans tussen het frisse fruit (citrus, limoen, ananas), zachte butterscotch en kruidig eiken. Je proeft dat de wijn op hout ...
Meer over deze wijn
Bij de nieuwe Chileense indeling op terroir is de wijngaard rond de oude bodega in Angostura ingedeeld bij het terroir onder invloed van de Andes, dus als 'Gran Terroir de los Andes'. Dit ...
Meer over deze wijn
Deze Appassimento is gemaakt van 100% Negroamaro Passito druiven. De druiven worden drie weken lang gedroogd op de wijnstokken en worden met de hand geplukt. Daarna volgt de maceratie op de ...
Meer over deze wijn
De wijn is granaatrood van kleur, heeft een vol bouquet van jam, pruimen en aangename balsamico-geuren. Het is een gebalanceerde wijn met zijn zachte tannines en een fluweelachtig mond ...
Meer over deze wijn