Een heerlijke zoete witte wijn gemaakt naar voorbeeld van de Chinese Chefoo wijn. Een melange van zoete Europese wijnen, aangevuld met extra zoete most maken deze wijn heerlijk zacht.
Aanbevolen bij pittige Oosterse gerechten, maar ook als dessertwijn.
Veel Aziatische gerechten zijn pittig en kruidig. Wil je toch iets van de wijn kunnen proeven dan moet dit een stevige wijn zijn. Om deze reden, en omdat veel Chinezen dol zijn op zoetigheden, hebben zij de Chefoowijn heel zoet gemaakt.
Ambitieus gemaakte Zuid Afrikaanse witte wijn. Citroengeel. De geur is expressief en complex, de smaak aromatisch: rijp geel fruit, sinaasappelschil, volle abrikozen, gedroogde bloemen, ...
Meer over deze wijn
Spectaculaire Siciliaanse witte wijn. Zachtgeel van kleur. Met in de geur intens tropisch fruit (guave, mango), jasmijnbloemen, perzik, abrikoos, citrus en verse acaciahoning. De wijn is ...
Meer over deze wijn
Het porthuis Barros heeft in de loop van zijn bestaan een grote reputatie opgebouwd met bijzondere Colheita's. Net als andere porthuizen startte Barros de afgelopen decennia daarnaast met de ...
Meer over deze wijn
Het leven is er om geleefd te worden en het seizoen belichaamt dat dit de lente is. Ontwaken van een winterslaap, de eerste dagen van de lente brengen een gevoel van hernieuwd enthousiasme ...
Meer over deze wijn