Verdejo liefhebber opgelet: hier, op 700 meter hoogte in Rueda vangen oude stokken het beste van de koele nachten en hete dagen, perfect voor de aromatische krachtpatser Verdejo. Deze wijn is puur handwerk: handgeplukt, spontaan vergist met wilde gisten en enkele maanden gerijpt “sur lie” voor extra diepgang. Denk aan frisse limoen, sappige perzik, een hint van venkel en dat typische bittertje wat de Verdejo zo ontzettend dorstlessend maakt. Salut!
Paars-rode wijn met prachtige schitteringen. Deze biologische rode wijn heeft fijne tonen van rood fruit. Smaakvol met een soepele aanzet. Krachtige aroma's van bosvruchten en kers. Een hele plezierige wijn!
Meer over deze wijn
Fris, verfijnd en verrassend karaktervol - de Zero Blanc 0.0% van Weingut Julius bewijst dat alcoholvrije bubbels allesbehalve saai hoeven te zijn. Gemaakt in het zonovergoten Rheinhessen ...
Meer over deze wijn
Metzger uit Grünstadt is niet alleen bekend om zijn stoere labels met runderen, maar ook om hun precieze, kalkgedreven wijnen. De Vom Kalkstein komt van druiven die groeien op oude ...
Meer over deze wijn
De Paul Mas Le Rosé is zon in een glas met een flinke dosis Franse flair. Uit het zonnige Zuid-Frankrijk komt deze rosé fris en fruitig binnen met aroma's van rode bessen, sappige aardbei en ...
Meer over deze wijn