Het had een huidcontact in open tanks gedurende 10-14 dagen, de fermentatie verliep spontaan en rijpte 12 maanden in oude vaten van 500 l.Een Pinot noir, met tonen van kersen en bosbessen, maar afgerond met een vleugje rozemarijn en tijmkruiden. Door veroudering is er een vleugje bos en leer aanwezig, dat maakt Pinot Noir liefhebbers pas echt tevreden. Minerale tonen, een geweldige zuurgraad en zachte tannines bedekken je mond na elke slok.
De wijn wordt geproduceerd door 100% Barbera, volgens de appassimento-methode. De druiven zijn gedroogd om de wijn meer intensiteit en zoetheid te geven. Deze wijn is, in tegenstelling tot ...
Meer over deze wijn
Dankzij een hoog kleigehalte in de bodem is deze Zuid-Afrikaanse Chardonnay vol en subtiel tegelijk. Strogeel van kleur en met een diversiteit aan geuren en smaken. Met de frisheid van ...
Meer over deze wijn
Martini Asti is een prachtige Italiaanse mousserende wijn. De wijn is gemaakt van de Muskaat druif en heeft een zachte en rijpe smaak. De steile en zonovergoten heuvels in het hart van ...
Meer over deze wijn
Dieprood van kleur (bijna zwart). De geur is fascinerend met indrukken van kruiden, vlierbloesem en tapenade. Al deze smaken komen terug in de mond waarbij vooral de mooie zuurbalans opvalt. ...
Meer over deze wijn