Een heerlijke zachte geur van rijpe pruimen en zwart fruit. De smaak is zacht, rijp en sappig met tonen van braam en zwarte bes. Je proeft aan het einde ook een hint van kruidige jeneverbes.
Deze sappige Rosso Veneto is afkomstig van de beste wijngaarden van de Valpantena, in het noorden van Verona. Een saprijke fruitige rode wijn.
Heerlijke wijn bij gerechten met paddestoelen of gegrild vlees. Licht kruidige gerechten en geroosterde smaken. Deze wijn is ook geschikt bij een pizza met vlees of een kruidige pasta met vleessaus.
Voor de Amarone worden de druiven ingedroogd. Het geconcentreerde sap levert een krachtige, stoere, droge wijn op. Vol, bitter en rijk van smaak met een hoog alcoholpercentage. Alcoholpercentage: 15%. Inhoud: 75cl.
Meer over deze wijn
Als er één familie is die het Super Tuscan-gevoel uitstralen, dan is het wel de familie Ciacci. Met verschillende Azienda's in hun bezit, verspreid over heel Toscane (van Maremmen tot ...
Meer over deze wijn
Ripasso betekent letterlijk her-passeren. En dat gebeurt ook met deze wijn, waarbij de ‘normale’ Valpolicella een tweede gisting krijgt op de druivenschillen van de Amarone. Het levert meer ...
Meer over deze wijn
Bardolino is het kleine broertje van Valpolicella. Lichter van karakter en dusgeschikt om gekoeld te serveren. Met rode kersen, zachte tannines en een kleinbittertje. Alcoholpercentage: 12,5%. Inhoud: 75cl.
Meer over deze wijn
Deze wijn bestaat voor 100% uit Shiraz. De vergisting vindt plaats in roestvrijstalen tanks bij een gecontroleerde temperatuur. De wijn laat men vervolgens gedurende 4 maanden rijpen in ...
Meer over deze wijn
Een karmijnrode kleur met in de geur zeer kruidige, wat aardse tonen kenmerkend voor de Pinotage druif. De smaak is rijp en krachtig met mooie hout tonen en een prettige afdronk die lang nablijft.
Meer over deze wijn
Deze Primitivo di Manduria Riserva is gemaakt van 100% Primitivo druiven, afkomstig uit Puglia. De druiven worden handmatig geplukt. De wijn rijpt 12 maanden in houten vaten en de ...
Meer over deze wijn
Deze Appassimento is gemaakt van 100% Negroamaro Passito druiven. De druiven worden drie weken lang gedroogd op de wijnstokken en worden met de hand geplukt. Daarna volgt de maceratie op de ...
Meer over deze wijn