Chileense carmenère van vulkanische grond. In de neus bloemig met specerijen en in smaak kersen, pruimen, viooltjes en ook wat hout en bosgrond. Een carmenère met een heel eigen karakter. Lekker bij pasta, vleesgerechten, wild en geroosterd varkensvlees. Maar hij kan ook bij een mild pittige curry. Alcoholpercentage: 14%. Inhoud: 75cl.
Carmenère is een bijzondere druif die bezig is aan zijn tweede leven. Ooit was hij uitgestorven gewaand, maar hij is herontdekt door de Chilenen die hem direct hebben omarmd als nationale ...
Meer over deze wijn
Bij Indomita Quintus wordt met liefde wijn gemaakt, daarbij proberen de wijnmakers ook het unieke karakter van het terroir tot uitdrukking te brengen in de wijnen die zij maken. Het ...
Meer over deze wijn
Carmenere is de nationale druif van Chili. Je proeft rode bessen, pruimen, bramen en cassis. Een toegankelijke wijn van La Palma, geschikt voor ieder moment. Alcoholpercentage: 13,5%. Inhoud: 75cl.
Meer over deze wijn
Deze wijn heeft 12 maanden gerijpt op Franse eikenhouten vaten. Het is een soepele allemansvriend, zoals merlot, maar dan met in de smaak paprika en chocolade. Je ontdekt pruimen, rijpe ...
Meer over deze wijn
Deze mousserende rosé wordt gemaakt door een Catalaanse cava-specialist met Belgische roots. Het is een cava-blend van 80% macabeo, aangevuld met 10% chardonnay en 10% pinot noir. Na de ...
Meer over deze wijn
Amare Sparkling Brut wordt gemaakt door ¡Hola! Cava, een Catalaanse cava-specialist met Belgische roots. Deze mousserende wijn wordt gemaakt van 70% macabeo met 30% chardonnay. Na de tweede ...
Meer over deze wijn
Rode wijn uit de hak van Italië, gemaakt van 100% primitivo. Deze druif wordt in Californië ook wel zinfandel genoemd. Hij heeft een dikke donkere schil en kan daardoor uitstekende wijnen ...
Meer over deze wijn
De Amarone van Zuid-Afrika. Gemaakt van ingedroogde pinotage-druiven. Dat levert een beest van een wijn op met maar liefst 16,5% alcohol en nog altijd 15 gram restsuiker per liter. Je proeft ...
Meer over deze wijn