Gelaagde dessertwijn. Met een diep toffeebruine kleur. De geuren en smaken tuimelen over elkaar: gedroogd fruit, rozijnen, chocolade, koffie en amandelen. Heerlijk zacht van smaak en met een fluwelen lange afdronk.
Een rijke dessertwijn als deze drink je bij flink zoete gerechten: van donkere chocoladetaart tot tiramisu. Maar, deze wijn is ook zalig bij zachte, romige kazen als Brie of Camembert met gedroogde vruchten en noten.
Overige informatie
Adelaide Wine Show, 2017 - Bronzen MedailleRiverina Wine Show, 2017 - Bronzen medailleCairns Wine Show, 2017 - Zilveren medaillePerth Royal Wine Show, 2016 - Zilveren medailleSydney International Wine Competition, 2016 - Top 100
Deze volle, krachtige en fruitige wijn heeft een kenmerkende lichtrode Pinot Noir kleur. In de neus komen duidelijke aroma’s van rood en zwart fruit naar voren zoals aardbei, kersen, ...
Meer over deze wijn
Met een kapel uit de elfde eeuw op het terrein, was Chateau d'Escurac een opmerkelijke producent in Civrac en Medoc sinds de wijnen voor het eerst werden genoemd als "onder de vijfde groei ...
Meer over deze wijn
Zeer frisse grasachtige geur, waarin de Sauvignon Blanc duidelijk herkenbaar is. In de smaak sappig, waarin ook nadrukkelijke citrusfruit naar voren. Soepel in de smaak. Het geheel eindigt in een verleidelijk lange afdronk.
Meer over deze wijn
Dieprood van kleur (bijna zwart). De geur is fascinerend met indrukken van kruiden, vlierbloesem en tapenade. Al deze smaken komen terug in de mond waarbij vooral de mooie zuurbalans opvalt. ...
Meer over deze wijn