Soepele Australische wijn met een robijnrode kleur. De pruimen en zwarte bessen springen het glas uit. Daarnaast zijn er zoete specerijen en eikenhout in te ontdekken, evenals het voor Shiraz typerende ‘pepertje’. Zeer fruitrijk en aromatisch van smaak. Met een zacht mondgevoel. Een prima rode huiswijn.
De een zal hem zo drinken, de ander wil er iets bij eten. In het laatste geval: deze rode Australische blend combineert goed met cannelloni, lasagne, een gekruid stukje lamsvlees of een goedgevulde soep. Past goed bij: lasagne, lamskotelet, gehaktballetjes in tomatensaus, goulash, kazen, rollade, saté.
Overige informatie:
Mundus Vini, 2017 - Gouden medaille (2016)
China Wine & Spirit Awards, 2017 - Zilveren medaille (2016)
Hong Kong International Wine & Spirit Competition, 2017 - Bronzen medaille (2016)
Korean Wine Challenge, 2017 - Bronzen medaille (2016)
New Zealand International Wine Show, 2017 - Bronzen medaille (2016)
Hong Kong International Wine & Spirit Competition, 2015 - Bronzen medaille (2014)
International Wine & Spirit Competition, 2015 - Bronzen medaille (2014)
Dieprood van kleur met een paarse gloed. In de geur veel donker fruit zoals pruimen en cassis. Ook in de smaak komen deze elementen terug aangevuld met een hint van mint en wat cederhout. De afdronk is elegant en lang.
Meer over deze wijn
Volle en aromatische Australische Shiraz. Zoals je mag verwachten bij de druif, is de wijn enerzijds rijk aan fruit, anderzijds iets gepeperd. Smaakrijk, gelaagd en met verfijnde tannines. ...
Meer over deze wijn
Een klasse champagne met mineraliteit! Een ‘blanc de blancs’ van 100% Chardonnay druiven. Deze champagne heeft een levendige strogele kleur. Met een zacht mondgevoel en smaken van ...
Meer over deze wijn
Spectaculaire Siciliaanse witte wijn. Zachtgeel van kleur. Met in de geur intens tropisch fruit (guave, mango), jasmijnbloemen, perzik, abrikoos, citrus en verse acaciahoning. De wijn is ...
Meer over deze wijn
Een lichte, mousserende wijn met strogele kleur en een romige mousse. Het is heerlijk als aperitief en is lekker bij wat zoutjes, kaaskoekjes of olijven met ansjovis. ...
Meer over deze wijn