Colheita is een Port van een enkele oogst en rijpt minstens 7 jaar in eikenvaten. De druivensoorten waarvan deze Port gemaakt is zijn: Touriga Nacional, Touriga Franca, Tinta Roriz, Tinta Barroca and Tinto Cão. Amberkleurige port met rode tinten. In de neus karamel en zoete specerijen. Sterk en romig, fris en goed in balans. Deze Colheita Port is de perfecte afsluiting van elke maaltijd, een heerlijke dessertwijn, en is heerlijk samen met Roquefort, gehakttaarten, cake, chocolade, walnoten, noten en crème brûlée.
HEMA Quinta Da Valeira Tawny Port 0.5L nu voor slechts €9,-. Je herkent deze Tawny port door de bruine kleur en de aromas van gedroogd fruit met nootachtige en karamelachtige smaken. Het is ...
Meer over deze wijn
De tawny port van Kranemann is een echte klassieke houtgerijpte tawny.
De geur is intens en complex met tonen van karamel, rozijntjes en tabak. In de smaak wat mocca en kruiden met wat ...
Meer over deze wijn
Een fantastische 20 jaar oude port. Deze port rijpt op kleine eiken vaten voor een periode van minimaal 20 jaar in de kelders van Kranemann.
Druivenrassen: Field blend (Touriga Nacional, ...
Meer over deze wijn
De ruby port van Kranemann is een schoolvoorbeeld van een pure en evenwichtige port.
Druivenrassen: Field blend (Touriga Nacional, Tinta Roriz, Touriga Franca etc)
De geur is intens met ...
Meer over deze wijn
Deze Grande Réserve is gemaakt van de beste Chardonnay druiven. In de neus komen elegante aroma’s naar voren van peren, gegrilde amandelen en toast. Op het palet komen frisse citrusvruchten ...
Meer over deze wijn
Bedwelmend Amarone, krachtig en overweldigend. Een donkere, dieprode kleur. Uit het glas stijgen allerlei geuren op: van bosbessen tot rozijntjes, van vijgen tot amarenekersen en van mokka ...
Meer over deze wijn
Mooi bleekgeel van kleur. Dit is een cava met een stevige mousse, maar de belletjes blijven heel fijn. Lekker aromatisch en fris. In de smaak rond en zacht, levendig en goede zuren. ...
Meer over deze wijn
Manuele oogst van 100 jaar oude druivenstokken. Temperatuur gecontroleerde fermentatie in roestvrij staal op 28° C. Malolactische gisting in nieuwe Franse eiken houten vaten. Rijping op ...
Meer over deze wijn