Deze vinsanto is een Toscaanse zoete wijn (uit Chianti) gemaakt van ingedroogde trebbiano- en malvasia bianca-druiven. Hij is honingzoet met tonen van sinaasappelzest, geroosterde noten en maple syrup. Heerlijk in combinatie met cantuccini: de harde amandelkoekjes die je in deze wijn doopt. Alcoholpercentage: 14,5%. Inhoud: 75cl.
Zoete Toscaanse wijn afkomstig van Frescobaldi’s Castello Pomino gemaakt van ingedroogde druiven: 75% trebbiano met 25% malvasia bianca. Complex en nootachtig met hazelnoten, gedroogde ...
Meer over deze wijn
Toscaanse dessertwijn gemaakt van ingedroogde Malvasia-druiven. Hij is krachtig en zoet met de smaak van rozijnen, honing, noten, koffie en karamel. Heerlijk bij desserts of gerijpte kazen. Alcoholpercentage: 16,5%. Inhoud: 50cl.
Meer over deze wijn
Deze mousserende rosé wordt gemaakt door een Catalaanse cava-specialist met Belgische roots. Het is een cava-blend van 80% macabeo, aangevuld met 10% chardonnay en 10% pinot noir. Na de ...
Meer over deze wijn
Rode wijn uit de hak van Italië, gemaakt van 100% primitivo. Deze druif wordt in Californië ook wel zinfandel genoemd. Hij heeft een dikke donkere schil en kan daardoor uitstekende wijnen ...
Meer over deze wijn
Premier Cru Chablis uit Mont de Milieu krachtig, elegant en complex. Met citroen, witte bloemen en mineraliteit. De ideale wijn bij schaal- en schelpdieren, bij voorkeur oesters. Alcoholpercentage: 12,5%. Inhoud: 75cl.
Meer over deze wijn
*Laag in alcohol én laag in calorieën. Zuid-Afrikaanse pinot noir met slechts 6% alcohol en maar 10 gram restsuiker per liter. Dat maakt deze rode wijn een bewuste keuze. Serveer hem als ...
Meer over deze wijn