Specerijen, framboos, een pepertje, vanille, zoet rood fruit, pruimen, morillokersen, bosbes, aardbeienjam en een hint van cederhout. Een zoete aanzet, vol met rijp rood fruit, zacht maar stevig en een lange afdronk.
Gemaakt met druiven van geselecteerde wijngaarden in Noord-Californië, met name uit de Lodi-regio. Het klimaat van de Lodi-regio is ideaal voor het kweken van geconcentreerde druiven met een volle smaak. Door de goed doorlatende zandgrond, warme zomermiddagen en verkoelende nachtbriesjes uit de Stille Oceaan.
Een ideale wijn bij van alles van de barbecue, wildgerechten en harde kazen.
De wijn wordt geproduceerd door 100% Barbera, volgens de appassimento-methode. De druiven zijn gedroogd om de wijn meer intensiteit en zoetheid te geven. Deze wijn is, in tegenstelling tot ...
Meer over deze wijn
Dankzij een hoog kleigehalte in de bodem is deze Zuid-Afrikaanse Chardonnay vol en subtiel tegelijk. Strogeel van kleur en met een diversiteit aan geuren en smaken. Met de frisheid van ...
Meer over deze wijn
Martini Asti is een prachtige Italiaanse mousserende wijn. De wijn is gemaakt van de Muskaat druif en heeft een zachte en rijpe smaak. De steile en zonovergoten heuvels in het hart van ...
Meer over deze wijn
Dieprood van kleur (bijna zwart). De geur is fascinerend met indrukken van kruiden, vlierbloesem en tapenade. Al deze smaken komen terug in de mond waarbij vooral de mooie zuurbalans opvalt. ...
Meer over deze wijn