Specerijen, framboos, een pepertje, vanille, zoet rood fruit, pruimen, morillokersen, bosbes, aardbeienjam en een hint van cederhout. Een zoete aanzet, vol met rijp rood fruit, zacht maar stevig en een lange afdronk.
Gemaakt met druiven van geselecteerde wijngaarden in Noord-Californië, met name uit de Lodi-regio. Het klimaat van de Lodi-regio is ideaal voor het kweken van geconcentreerde druiven met een volle smaak. Door de goed doorlatende zandgrond, warme zomermiddagen en verkoelende nachtbriesjes uit de Stille Oceaan.
Een ideale wijn bij van alles van de barbecue, wildgerechten en harde kazen.
Een heerlijke zoete witte wijn gemaakt naar voorbeeld van de Chinese Chefoo wijn. Een melange van zoete Europese wijnen, aangevuld met extra zoete most maken deze wijn heerlijk ...
Meer over deze wijn
De druiven voor deze wijn worden midden oktober met de hand geplukt. De wijn is robijn rood van kleur. Hij heeft krachtige en fruitige aroma’s en specerijen waaronder vanille. Goed ...
Meer over deze wijn
Bij de nieuwe Chileense indeling op terroir is de wijngaard rond de oude bodega in Angostura ingedeeld bij het terroir onder invloed van de Andes, dus als 'Gran Terroir de los Andes'. Dit ...
Meer over deze wijn