De inheemse druif nascetta levert het Piemontese antwoord op sauvignon blanc. Hij is aromatisch met tonen van appel, abrikoos en groene kruiden. Je schenkt hem als aperitief of in combinatie met vis, schaal- en schelpdieren of antipasti. Biologisch geproduceerd en geschikt binnen een vegan dieet. Alcoholpercentage: 13%. Inhoud: 75cl.
Nas-Cëtta is de lokale Piemontese benaming voor nascetta. Buiten Piemonte kom je deze druif nauwelijks tegen. Je zou hem kunnen zien als het Piemontese antwoord op sauvignon blanc. Hij ...
Meer over deze wijn
In de wijngaarden rondom de plaats Asti wordt veel moscato verbouwd. Daarvan wordt deze lichtzoete, mousserende gemaakt met de smaak van rijpe druiven. Lekkere wijn om in de zon van te ...
Meer over deze wijn
Deze mousserende rosé wordt gemaakt door een Catalaanse cava-specialist met Belgische roots. Het is een cava-blend van 80% macabeo, aangevuld met 10% chardonnay en 10% pinot noir. Na de ...
Meer over deze wijn
Kort op hout gerijpte blend van garnacha en tempranillo afkomstig uit Toro, La Mancha en Valdepeñas. Met zwarte kersen, bramen, specerijen, zijdezachte tannines en een lange afdronk. Alcoholpercentage: 14%. Inhoud: 150cl.
Meer over deze wijn
Deze Cru Bourgeois uit de Médoc is een klassieke Bordeaux met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Hij wordt gemaakt van 50% merlot, 45% cabernet sauvignon en 5% petit verdot. Deels ...
Meer over deze wijn
Klassieke Chablis, uiteraard gemaakt van 100% chardonnay. Deze Noord-Franse wijn heeft een atypisch chardonnay karakter. Hij komt namelijk niet in contact met hout en is koel en fris met ...
Meer over deze wijn