Deze mousserende Cava Brut is gemaakt van verschillende druivensoorten: Macabeo, Xarel-lo en Parellada. Gedurende de tweede fermentatie is de Cava in contact met gist voor ongeveer 9-12 maanden.
Lichtgele kleur met een fijne en aanhoudende mousse. Het bouquet toont aroma's van gist en een fruitige achtergrond van lokale druivensoorten en groene appel. Een fijne aanwezigheid op het palet met een vleugje zoetigheid en knapperigheid. Deze prachtige Cava is evenwichtig, elegant en vol karakter.
Een perfecte Cava als aperitief en als partner voor een verscheidenheid aan gerechten, zoals vis, zeevruchten, licht vlees, pasta en paella.
Een heerlijke zoete witte wijn gemaakt naar voorbeeld van de Chinese Chefoo wijn. Een melange van zoete Europese wijnen, aangevuld met extra zoete most maken deze wijn heerlijk ...
Meer over deze wijn
De druiven voor deze wijn worden midden oktober met de hand geplukt. De wijn is robijn rood van kleur. Hij heeft krachtige en fruitige aroma’s en specerijen waaronder vanille. Goed ...
Meer over deze wijn
Bij de nieuwe Chileense indeling op terroir is de wijngaard rond de oude bodega in Angostura ingedeeld bij het terroir onder invloed van de Andes, dus als 'Gran Terroir de los Andes'. Dit ...
Meer over deze wijn