Deze wijn is gemaakt mat 55% Corvina, 30% Rondinella en 15% Molinara. Deze druiven worden in de eerste 10 dagen van oktober met de hand geoogst. De druiven worden semi-gedroogd in speciale droge en goed geventileerde kamers ‘Fruttai” genoemd.
Robijnrood met paarse tinten, in de neus complex met rijke bloemengeuren van violen en rozen. De wijn is soepel en goed gebalanceerd, met krachtige en fruitige aroma’s van kersen en zure zwarte kersen met een hint van specerijen.
Deze robijnrode wijn heeft een donkere kern. In de neus komen delicate geuren naar voren die doen denken aan kersen, wilde bessen en kruiden. In de mond is deze Valpolicella fluwelig met ...
Meer over deze wijn
Valpolicella Superiore'Monte Lodoletta'Dal Forno Romano 2011 biedt een rijke en krachtige smaakervaring met tonen van rijp donker fruit, specerijen en een vleugje eikenhout, ondersteund door ...
Meer over deze wijn
HEMA Vivunt Valpolicella Ripasso Superiore 0.75L nu voor slechts €7.5,-. Karakteristiek de bittere kersen aangevuld met het wat krentachtige zoet vanwege de ripassotechniek, het werken met ...
Meer over deze wijn
Met wijn als basis is, door toevoeging van wat fruitaroma, een lichtzoete wijndrank gecomponeerd, met een lichtvoetige, ongecompliceerde smaak. Heerlijk op zichzelf als aperitief. Ook te ...
Meer over deze wijn
De wijn is geen doorsnee vanille-chardonnay, maar eentje met een hoge drinkbaarheidsfactor.Heel mild en fruitig op de neus. Minder voor de hand liggende zuur dan veel Limoux Chardonnays. ...
Meer over deze wijn
Deze wijn is perfect in balans! Een strogele kleur met groene reflecties. De geur heeft hinten van amandelen en wilde bloemen. De smaak is vol, droog met gebalanceerde frisheid en met een ...
Meer over deze wijn