Bij de riesling van Max Mann draait het allemaal om het spel tussen zoet en zuur. De wijn smaakt naar perzik en abrikoos, met frisse groene appels en tegelijkertijd een klein tikje restzoet. Alcoholpercentage: 11,5%. Inhoud: 75cl.
Mooie lichtgele kleur met een fris en open boeket. Zachte, sappige, milde smaak met frisse zuren en een klein zoetje op afdronk. Serveren als aperitief of bij exotische maaltijden. ...
Meer over deze wijn
Met 40 gram restsuiker per liter is dit een (licht)zoete wijn. In Duitsland wordt dit smaaktype ook wel ‘lieblich’ genoemd. Hij is fris en fruitig met appel en tropisch fruit Alcoholpercentage: 8,5%. Inhoud: 75cl.
Meer over deze wijn
Spätlese betekent ‘late oogst’. De druiven blijven langer aan de plant hangen. Hierdoor drogen ze in, zit er minder water in en krijgen ze meer suikers. Niet alle suikers worden omgezet in ...
Meer over deze wijn
Deze mousserende rosé wordt gemaakt door een Catalaanse cava-specialist met Belgische roots. Het is een cava-blend van 80% macabeo, aangevuld met 10% chardonnay en 10% pinot noir. Na de ...
Meer over deze wijn
Amare Sparkling Brut wordt gemaakt door ¡Hola! Cava, een Catalaanse cava-specialist met Belgische roots. Deze mousserende wijn wordt gemaakt van 70% macabeo met 30% chardonnay. Na de tweede ...
Meer over deze wijn
Rode wijn uit de hak van Italië, gemaakt van 100% primitivo. Deze druif wordt in Californië ook wel zinfandel genoemd. Hij heeft een dikke donkere schil en kan daardoor uitstekende wijnen ...
Meer over deze wijn
De Amarone van Zuid-Afrika. Gemaakt van ingedroogde pinotage-druiven. Dat levert een beest van een wijn op met maar liefst 16,5% alcohol en nog altijd 15 gram restsuiker per liter. Je proeft ...
Meer over deze wijn