Spätlese betekent letterlijk 'laat geoogst'. En dat is precies wat er met de druiven voor deze zoete witte wijn gebeurt. Omdat ze lekker lang in de zon kunnen rijpen, hebben de druiven inmiddels veel suikers opgebouwd. Tja en daar worden ze natuurlijk lekker zoet van. En dat betekent dat deze Duitse wijn heel lekker is bij Aziatische gerechten.
Bij de riesling van Max Mann draait het allemaal om het spel tussen zoet en zuur. De wijn smaakt naar perzik en abrikoos, met frisse groene appels en tegelijkertijd een klein tikje restzoet. Alcoholpercentage: 11,5%. Inhoud: 75cl.
Meer over deze wijn
Deze wijn is gemaakt van witte druiven en heeft een aangename geur van rijpe appel. De smaak is fruitig en zacht met een licht zoetje en fruitige aroma's. ...
Meer over deze wijn
Deze halfzoete Liebfraumilch is fris door tonen van citrusfruit en aroma's van peer en appel. De afdronk bevat lichte fruitige tonen.
'Liebfraumilch' is wereldwijd een van de bekendste ...
Meer over deze wijn
Een fruitige, zoete witte wijn met een frisse afdronk. Heerlijk bij piitig eten, maar ook bij meloen met rauwe ham of paté. Moselland heet het bedrijf en het ligt in het hart van het ...
Meer over deze wijn
Dit is een lichtzoete Gluhwein voor gezellige, winterse momenten. Met de warme van kaneel en sinaasappel. Lekker om op te warmen en te drinken bij speculaas of oliebollen. ...
Meer over deze wijn
In de wijngaarden rondom de plaats Asti wordt veel moscato verbouwd. Daarvan wordt deze lichtzoete, mousserende gemaakt met de smaak van rijpe druiven. Lekkere wijn om in de zon van te ...
Meer over deze wijn
Bij Felix Solis vroegen ze aan hun wijnmakers om helemaal los te gaan. Vergeet de regels en maak wat je wilt. Een wijn die je zelf het liefste drinkt. Het resultaat is Mucho Más. Een ...
Meer over deze wijn