Quinta do Ataíde is een wijndomein in handen van de familie Symington. Het ligt diep landinwaarts ten noorden van de Douro. Van portdruiven maken ze hier tafelwijnen. Alcoholpercentage: 13,5%. Inhoud: 75cl.
Intens, kruidig, diep. Donker bosfruit met mokka, rook en vanille uit 12 maanden rijping op Frans en Amerikaans eiken. Finesse uit leisteenbodem. Roept om een vuistdikke T-bone steak van de BBQ.
Meer over deze wijn
De familie Symington is bekend geworden door de productie van port. Maar gelukkig maken ze ook een verrassend goede, biologische rode wijn van de portdruiven tinta barroca en touriga ...
Meer over deze wijn
Gemaakt van portdruiven uit de Douro: 90% touriga nacional met 10% touriga franca. Houtgerijpt met zwart en rood fruit. Rozen, peperige tannines en vanille. Alcoholpercentage: 14%. Inhoud: 75cl.
Meer over deze wijn
De Vinha do Arco wordt gemaakt van slechts één druif, touriga nacional. Een stevige maar ook frutige wijn waarvan de druiven biologisch verbouwd worden ten noorden van de rivier de Douro. Alcoholpercentage: 13,5%. Inhoud: 75cl.
Meer over deze wijn
Deze mousserende rosé wordt gemaakt door een Catalaanse cava-specialist met Belgische roots. Het is een cava-blend van 80% macabeo, aangevuld met 10% chardonnay en 10% pinot noir. Na de ...
Meer over deze wijn
Amare Sparkling Brut wordt gemaakt door ¡Hola! Cava, een Catalaanse cava-specialist met Belgische roots. Deze mousserende wijn wordt gemaakt van 70% macabeo met 30% chardonnay. Na de tweede ...
Meer over deze wijn
Rode wijn uit de hak van Italië, gemaakt van 100% primitivo. Deze druif wordt in Californië ook wel zinfandel genoemd. Hij heeft een dikke donkere schil en kan daardoor uitstekende wijnen ...
Meer over deze wijn
De Amarone van Zuid-Afrika. Gemaakt van ingedroogde pinotage-druiven. Dat levert een beest van een wijn op met maar liefst 16,5% alcohol en nog altijd 15 gram restsuiker per liter. Je proeft ...
Meer over deze wijn