Kleine broertje van de Vino Nobile di Montepulciano. Houtgerijpte sangiovese met frisse zuren, kersen en de smaak van rabarber. Jong op dronk. Net als zijn grote broer heerlijk bij pasta met ...
Meer over deze wijn
Deze Rosso wordt gemaakt van 80% Sangiovese en 20% Merlot. Hij rijpt 8 maanden op eikenhout en smaakt naar kersen, aardbeien en pruimen. Serveer hem bij hoofdgerechten met vlees, ...
Meer over deze wijn
De Rosso di Montalcino is het kleine broertje van de wereldberoemde Brunello. Hij wordt ook gemaakt van sangiovese. Met rode kersen, chocola en pittige zuren. Heerlijk bij pasta, pizza of ...
Meer over deze wijn
Het kleine broertje van de wereldberoemde Brunello di Montalcino. Ook deze wijn is gemaakt van 100% sangiovese, lokaal brunello genoemd. Hij smaakt naar rijpe kersen, vanille en tonen ...
Meer over deze wijn
Net als in Bordeaux maakt Sette Ponti op zijn domein in Bolgheri onderscheid tussen de eerste wijn (Orma), de tweede wijn (Passi di Orma) en deze derde wijn Rosso di Orma. Alcoholpercentage: 14,5%. Inhoud: 75cl.
Meer over deze wijn
Rosso di Montalcino is het kleine broertje van de iconische Brunello di Montalcino. Hij rijpt 12 maanden op hout. Je proeft rood fruit, specerijen en balsamico. Alcoholpercentage: 13,5%. Inhoud: 75cl.
Meer over deze wijn
Helder en glanzend robijnrood van kleur. In de neus aroma's van kleine verse bessen en een hint van kers, vermengd met bramen en zwarte kersen, gevolgd door een hint van vanille. Een geurige ...
Meer over deze wijn
Deze Rosso een intense donkerrode kleur. De geur zit barstensvol rijp fruit zoals pruimen, kersen en specerijen. De smaak is vol, rijk en tegelijk zacht, met donker overrijp en zoetig fruit. ...
Meer over deze wijn
Wat wil je nog meer? Geproduceerd in het Valpolicella gebied volgens een bijna identieke Amarone productiemethode en dan voor de helft van de prijs! Verslavend lekker en zeker als je van een zware en intense wijn houdt.
Meer over deze wijn
Kleur: Paars met een rode rand.Geur: Kersen framboos trekdrop.Smaak: Krachtig maar toch elegant sappige rood fruit smaak met kersen als hoofdtoon.Afdronk: Lichte tannines met een mooie ...
Meer over deze wijn
Robijnrode heldere kleur. In de geur fruitige tonen van framboos, bessen en op de achtergrond rozenbloesem. De smaak is pakkend, met jeudige frisheid en het zachte van rijp fruit. Zachte ...
Meer over deze wijn
Zó soepel en sappig, om vrolijk van te worden. Het fruit viert hoogtijdagen in deze prachtige Italiaanse rode wijn van Farina. De druiven Corvina en Rondinella geven aroma's van kersen en ...
Meer over deze wijn
De kleur is helder en robijnrood. Deze Farina Bardolino Rosso is daarnaast licht, droog en zacht van smaak. Ontdek in deze wijn de mooie aroma´s van wilde rozen, pruim en het fruit van ...
Meer over deze wijn
Typisch Sardijnse blend van inheemse druiven Monica, Carignano en Bovale. Hij is zacht met zwart fruit zoals bosbessen en bramen. Daarnaast proef je peper, vanille en kaneel. Alcoholpercentage: 14,5%. Inhoud: 75cl.
Meer over deze wijn
Siciliaanse blend van hoofdzakelijk nero d’avola en perricone. Hij rijpt 18 maanden op nieuwe Franse eikenhouten vaten en heeft een warm karakter met kersen, vijgen en vanille. Alcoholpercentage: 14,5%. Inhoud: 75cl.
Meer over deze wijn
Lekker anders! Een zachtzoete, rode Italiaanse wijn met een lichte sprankeling. De geur is levendig met allerlei rood fruit, pruimen en Mediterrane bloemen. In de smaak komt vooral het rode ...
Meer over deze wijn
Heerlijk op elk moment van de dag, maar ook een uitstekend aperitief, een prima alcoholvrij alternatief voor de bij de borrel of aan tafel. ...
Meer over deze wijn
Ter gelegenheid van de 150-jarige verjaardag van de Italiaanse eenheidsstaat ontwikkelde de Toscaanse producent Piccini een speciale wijn die symbool staat voor de eenheid van het land. Alcoholpercentage: 14%. Inhoud: 150cl.
Meer over deze wijn
Mooie vrijwel massief zwartrode wijn met de schakering paars. De Zuid Italiaanse zon heeft de autochtone Calabrese druiven goed gedaan want de wijn stuift je glas uit met geuren van bramen ...
Meer over deze wijn
Bijzondere Italiaanse wijn gemaakt van 40% primitivo uit Puglia, 30% montepulciano uit de Abruzzen, 20% nero d’Avola uit Sicilië en 10% merlot uit Veneto. Alcoholpercentage: 14%. Inhoud: 75cl.
Meer over deze wijn
Houtgerijpte blend van 30% sangiovese, 30% aglianico, 30% cabernet sauvignon en 10% nero d’Avola. De druiven komen uit Toscane, Basilicata, Veneto en Sicilië. Alcoholpercentage: 14%. Inhoud: 75cl.
Meer over deze wijn
Deze Toscaanse blend van sangiovese en cabernet sauvignon heeft een half jaar gerijpt op eikenhout. Hij is intens, zacht en fruitig. Sappig met veel rood fruit en levendige zuren. Alcoholpercentage: 12,5%. Inhoud: 75cl.
Meer over deze wijn
Krachtige rode wijn uit een subgebied van de Marken: Rosso Conero. Gemaakt van 85% montepulciano aangevuld met 15% sangiovese. Stevig met krachtige tannines. Met rijpe zwarte kersen, bramen, ...
Meer over deze wijn
Scalunera is lokaal dialect voor ‘zwarte trap’. Een verwijzing naar de terrassenwijngaarden op de Etna. Die zorgt voor vruchtbare landbouwgrond en vulkanische bodem. Alcoholpercentage: 14%. Inhoud: 75cl.
Meer over deze wijn
Houtgerijpte ‘Super Calabrian’ gemaakt van 60% gaglioppo met 40% cabernet sauvignon. Met donker fruit zoals bramen, kersen en cassis. Daarnaast de geur van koffie. Alcoholpercentage: 15,5%. Inhoud: 75cl.
Meer over deze wijn
100% gaglioppo uit Cirò, de bekendste DOC van Calabrië. Licht van kleur, maar vol van smaak met zwart fruit, bramen, groene kruiden en specerijen zoals kaneel. Alcoholpercentage: 13,5%. Inhoud: 75cl.
Meer over deze wijn
Deze Rosso is de instapper van de biologische wijnen van San Silvestro. Hij rijpt op roestvrijstaal en komt dus niet in aanraking met hout. Zacht en toegankelijk en lekker bij gegrilde ...
Meer over deze wijn
100% gaglioppo uit de DOC Melissa in Calabrië. Je proeft bosbessen, bramen, kersen en een zuidelijke kruidigheid van oregano en salie. Serveer hem bij gegrild rood vlees. Alcoholpercentage: 13,5%. Inhoud: 75cl.
Meer over deze wijn
Pelago is een prestigeproject waarbij de wijnmakers van Umani Ronchi een blend maken van de lokale held montepulciano met de beroemde Bordeaux-druiven cabernet sauvignon en merlot. Hij wordt ...
Meer over deze wijn
Gedeclasseerde Barolo gemaakt van nebbiolo. Het druivensap komt tijdens de vergisting twee uur lang in contact met barbera-schillen. Hij is bloemig met zwart fruit, specerijen en zachte ...
Meer over deze wijn
Naturalmente Rosso is een blend van twee druiven die al eeuwenlang worden verbouwd in de Venetiaanse wijngaarden: Merlot en Raboso. Organische en biodynamische principes in de wijngaard, ...
Meer over deze wijn
Een verrassing van kersenaroma's en gedroogde bloemen in het glas. De Appassilento van Farina is heerlijk rond en elegant met een erg aangename afdronk. Prachtig bij rijke vleesgerechten, ...
Meer over deze wijn
De naam van deze wijn Collezione Privata betekent letterlijk ‘privécollectie’. Hij wordt dan ook gemaakt van 40% merlot, 20% cabernet sauvignon, 20% syrah en 20% sangiovese. Iedere wijn ...
Meer over deze wijn
Licht zoete, frisse en mousserende wijn uit Emilia-Romagna. Deze streek ligt op de grens van Noord- en Zuid-Italië. Schenk deze rode bubbelwijn als aperitief of bij pastagerechten met tomaat. Alcoholpercentage: 7,5%. Inhoud: 75cl.
Meer over deze wijn
De lokale nero d’avola wordt voor deze Siciliaanse wijn geblend met internationale druivenrassen zoals merlot, syrah en cabernet franc. Dan proef je pruimen, tabak, cacao en verse munt. Alcoholpercentage: 13%. Inhoud: 37.5cl.
Meer over deze wijn
Een blend van 50% Merlot en 50% Cabernet. Robijn rood in kleur, intense aroma’s van zoete specerijen en rode bessen. Vol, harmonieus in balans in zachtheid en tannines.
Deze wijn combineert ...
Meer over deze wijn
De drie druiven soorten (Primitivo, Malvasia Nera en Negroamaro) doe voor deze Gran Trio, oftewel de TR3 Pumi zijn gebruikt, groeien op in een perfect klimaat. En deze komen van de oudste ...
Meer over deze wijn
Deze onbekende druif uit Friulano levert een fruitige rode wijn op met pruimen, rode bessen en cranberry’s. De wijn is kruidig met een bite en kan koel geschonken worden. Alcoholpercentage: 12%. Inhoud: 75cl.
Meer over deze wijn
De lokale nero d’avola wordt voor deze Siciliaanse wijn geblend met internationale druiven zoals merlot en syrah. Dan proef je pruimen, tabak, cacao en verse munt. Heerlijk bij ...
Meer over deze wijn
Van het wereldberoemde wijnhuis Mazzei, bekend vanwege hun top Chianti’s. Met de hulp van Alessio Planeta hebben ze op Sicilië ook een geweldige plek gevonden om nero d’avola druiven te ...
Meer over deze wijn
100% magliocco dolce uit Calabrië. Een tamelijk onbekende druif uit het uiterste zuiden van Italië. Krachtige wijn met een donkere kleur en veel tannines. Je proeft pruimen, peper, tabak, ...
Meer over deze wijn
Toscaanse wijn in Bordeaux stijl, gemaakt van 70% Cabernet Sauvignon en 30% Merlot. Krachtig, stoer en donker dankzij 16 maanden rijping op uiteraard Franse eikenhouten vaten. Alcoholpercentage: 14,5%. Inhoud: 75cl.
Meer over deze wijn
Blend van 55% Bovale, 35% Carignano en 10% Cannonau. Hij is stevig met de smaak van kersen, eucalyptus en vanille. Lekker bij gegrilde rib-eye of harde kazen. Alcoholpercentage: 14,5%. Inhoud: 75cl.
Meer over deze wijn
Toscaanse wijn gemaakt van 60% sangiovese aangevuld met 20% cabernet sauvignon en 20% merlot. Super Tuscan-stijl, waarbij de lokale held sangiovese wordt aangevuld met Bordeauxdruiven. Alcoholpercentage: 14%. Inhoud: 75cl.
Meer over deze wijn
Italiaanse rode wijn uit de Marche gemaakt van 100% montepulciano afkomstig uit twee wijngaarden met een bodem rijk aan kalk en klei. Intens fruitig met kersen, chocola en zachte tannines. ...
Meer over deze wijn
Wat hebben druiven het goed aan de oevers van de rivier Tanaro die langs tal van wijngaarden in het wereldberoemde Italiaanse wijngebied Piemonte slingert. Maar liefst acht verschillende ...
Meer over deze wijn
De Campopasso van Giarola is een betoverende wijn met een intens paarsrode kleur en een verleidelijk aromatisch boeket. Het opent met noten van sappige pruimen, verleidelijke amarenakersen, ...
Meer over deze wijn
De Frappatodruiven worden geplukt wanneer ze net rijp zijn. Op deze manier blijft de karakteristieke frisheid behouden. De most rijpt na een langzame fermentatie in RVS tanks. De Nero ...
Meer over deze wijn
Crèar is een rode wijn van Azienda Agricola Giarola uit Veneto. Deze wijn is gemaakt van de druivensoorten Cabernet Sauvignon, Merlot en Corvina Veronese. De druiven worden ongeveer 60 dagen ...
Meer over deze wijn
De L'Umbe Vino Rosso van Giarola is een prachtige wijn met een lichtpaarse kleur en een aromatische geur van rode vruchten, wilde bessen en het karakteristieke aroma van geurige kersen, ...
Meer over deze wijn