Dunne, kleiachtige bodem met veel keien. Thermogecontroleerde schilinweking gedurende 10 dagen, gevolgd door alcoholische fermentatie met geselecteerde gisten. Rijping gedurende 6 maanden in vaten van Frans eiken. Diep robijnrood van kleur. Intens en complex bouquet met hinten van rood fruit en kruiden. Stevige body met een fluwelen textuur en een lange afdronk. De smaakt van deze wijn komt volledig tot zijn recht bij rood vlees, gegrild vlees met rijke sauzen en rijpe kazen.
Sangiovese is dé trots van Toscane, de wereldberoemde wijnstreek in het hart van Italië. Deze druif vormt de ruggengraat van grote klassiekers als Chianti en Brunello di Montalcino. Hij ...
Meer over deze wijn
Rode wijn uit de hak van Italië, gemaakt van 100% primitivo. Deze druif wordt in Californië ook wel zinfandel genoemd. Hij heeft een dikke donkere schil en kan daardoor uitstekende wijnen ...
Meer over deze wijn
Massimo Firelli is een Italiaans wijnmerk dat zich richt op het herontdekken van zeldzame, inheemse druivenrassen uit Zuid-Italië, met name uit Puglia. Zo zijn de Susumaniello en de ...
Meer over deze wijn
Rijke en zachte Primitivo van Mastieri nokvol zoet bosfruit, vanille en mokka. Heerlijk op zichzelf, bij entrecote, lasagna en gevulde aubergine. 90/100 proefpanelpunten! ...
Meer over deze wijn
Deze Grande Réserve is gemaakt van de beste Chardonnay druiven. In de neus komen elegante aroma’s naar voren van peren, gegrilde amandelen en toast. Op het palet komen frisse citrusvruchten ...
Meer over deze wijn
Een klasse champagne met mineraliteit! Een ‘blanc de blancs’ van 100% Chardonnay druiven. Deze champagne heeft een levendige strogele kleur. Met een zacht mondgevoel en smaken van ...
Meer over deze wijn
Een cava met een roze kleur met violette highlights en een fijne aanhoudende bubbel die een rozenkrans vormen en een dikke kroon. Een fris en schoon aroma met hinten van rijp fruit. ...
Meer over deze wijn
Een lichte, mousserende wijn met strogele kleur en een romige mousse. Het is heerlijk als aperitief en is lekker bij wat zoutjes, kaaskoekjes of olijven met ansjovis. ...
Meer over deze wijn