Dit is een rijke, zeer krachtige rode wijn waarin je de puurheid van de Vilarica Valley proeft. Deze Portugese wijn wordt op biologische wijze geproduceert. En dat proef je. Lekker bij gegrild rood vlees. Deze wijn kreeg 90 Parkerpunten en een won een zilveren medaille bij het International Wine & Spirit Concours.
Gemaakt door de fameuze Port-familie Symington. En dit proef je! Kruidige en rijpe tonen van echte Port druiven zoals touriga nacional en tinta roriz (tempranillo). De volle smaak past ...
Meer over deze wijn
Donker rode kleur. In de geur rijpe zwarte bessen, eikenhout en vanille. Een volle, rijke smaak, met goed geïntegreerde tannine structuur, zwarte bessen en kruiden. Een lange, volle afdronk.
Meer over deze wijn
Het porthuis Barros heeft in de loop van zijn bestaan een grote reputatie opgebouwd met bijzondere Colheita's. Net als andere porthuizen startte Barros de afgelopen decennia daarnaast met de ...
Meer over deze wijn
De familie Symington is bekend geworden door de productie van port. Maar gelukkig maken ze ook een verrassend goede, biologische rode wijn van de portdruiven tinta barroca en touriga ...
Meer over deze wijn
In de wijngaarden rondom de plaats Asti wordt veel moscato verbouwd. Daarvan wordt deze lichtzoete, mousserende gemaakt met de smaak van rijpe druiven. Lekkere wijn om in de zon van te ...
Meer over deze wijn
Met deze strakdroge, sprankelende champagne brut begin je elk diner in stijl. Heel feestelijk als glas op zich en een aanrader bij lichte voorgerechten met vis. Diane de Frion is een ...
Meer over deze wijn
Dit is een lichtzoete Gluhwein voor gezellige, winterse momenten. Met de warme van kaneel en sinaasappel. Lekker om op te warmen en te drinken bij speculaas of oliebollen. ...
Meer over deze wijn