Sulfiet wordt toegevoegd aan wijn om de smaak stabiel te houden en om hergisting te voorkomen. Tegenwoordig neemt de vraag naar wijnen waaraan geen extra sulfiet is toegevoegd toe. Alcoholpercentage: 14,5%. Inhoud: 75cl.
Het is Jean-Claude Mas gelukt: topwijnen produceren zonder toegevoegd sulfiet. Ideaal voor mensen die wijnen willen drinken zonder dit conserveringsmiddel dat tegenwoordig in bijna iedere ...
Meer over deze wijn
Les Vignerons du Narbonnais is een coöperatie uit de Languedoc waar 330 druivenboeren bij aangesloten zijn. Van hun druiven wordt onder andere deze volle merlot gemaakt met zwarte bessen en ...
Meer over deze wijn
Een van de oudste wijnen uit het assortiment van Gall & Gall. Soepel rood uit de Languedoc met veel trouwe fans vanwege de prijs-kwaliteitverhouding. Sappig en toegankelijk met pruimen en ...
Meer over deze wijn
Arrogant Frog is een verwijzing van hoe buitenstaanders naar de Fransen kijken. De wijnen worden gemaakt in een nieuwe wereld-stijl door een van de beste wijnmakers van de Languedoc: ...
Meer over deze wijn
Deze mousserende rosé wordt gemaakt door een Catalaanse cava-specialist met Belgische roots. Het is een cava-blend van 80% macabeo, aangevuld met 10% chardonnay en 10% pinot noir. Na de ...
Meer over deze wijn
Amare Sparkling Brut wordt gemaakt door ¡Hola! Cava, een Catalaanse cava-specialist met Belgische roots. Deze mousserende wijn wordt gemaakt van 70% macabeo met 30% chardonnay. Na de tweede ...
Meer over deze wijn
Rode wijn uit de hak van Italië, gemaakt van 100% primitivo. Deze druif wordt in Californië ook wel zinfandel genoemd. Hij heeft een dikke donkere schil en kan daardoor uitstekende wijnen ...
Meer over deze wijn
De druif pecorino is vernoemd naar de schapen, die van de rijpe druiven snoepen in de wijngaard. Deze Riporta pecorino is vol van smaak en levendig fris. Lekker bij vitello tonnato. Alcoholpercentage: 12,5%. Inhoud: 75cl.
Meer over deze wijn