De term Roble betekent letterlijk ‘eik’. Hij wordt gegeven aan Spaanse wijnen die de meest subtiele vorm van houtrijping hebben meegekregen. ‘Slightly oaked’, noemen ze dat in Amerika. Deze Ribera del Duero behoudt hierdoor zijn fruitige karakter met aroma’s van zwarte kersen, specerijen en een lichte rokerigheid. Alcoholpercentage: 13,5%. Inhoud: 75cl.
Rijke kersenkleur met een steenrode rand. Fruit en kruiden combineren harmonieus tezamen met de toast aroma's van de 25 maanden houtrijping op Frans en Amerikaans eiken. Na de nodige ...
Meer over deze wijn
Intense purperrode kleur zeer rijk aan gestoofd fruit krachtige tannine toast en een kruidige toon van vanille anijs en peper. Chocolade en mocca completeren de smaak. Plaatje van een wijn. ...
Meer over deze wijn
De wijn is dieprood van kleur. De onderscheidende paarse tint aan de rand is een indicatie van zijn jeugdigheid. Aangenaam in de neus met een heerlijke aromatische intensiteit.De geur van ...
Meer over deze wijn
De wijn heeft een intense paarse kleur. De kruidige aroma's spatten uit het glas. Voor een wijn uit de Ribera del Duero streek drinkt hij verrassend makkelijk weg. En dit komt door het ...
Meer over deze wijn
Deze mousserende rosé wordt gemaakt door een Catalaanse cava-specialist met Belgische roots. Het is een cava-blend van 80% macabeo, aangevuld met 10% chardonnay en 10% pinot noir. Na de ...
Meer over deze wijn
Amare Sparkling Brut wordt gemaakt door ¡Hola! Cava, een Catalaanse cava-specialist met Belgische roots. Deze mousserende wijn wordt gemaakt van 70% macabeo met 30% chardonnay. Na de tweede ...
Meer over deze wijn
Rode wijn uit de hak van Italië, gemaakt van 100% primitivo. Deze druif wordt in Californië ook wel zinfandel genoemd. Hij heeft een dikke donkere schil en kan daardoor uitstekende wijnen ...
Meer over deze wijn
De Amarone van Zuid-Afrika. Gemaakt van ingedroogde pinotage-druiven. Dat levert een beest van een wijn op met maar liefst 16,5% alcohol en nog altijd 15 gram restsuiker per liter. Je proeft ...
Meer over deze wijn