Kleur: Mooi gerijpt paars en tamelijk ondoorzichtig.Geur: Rode bessen waaronder cassis viooltjes en elegante houttonen.Smaak: Hoge concentratie met edele tannines kersen en pruimentonen.Afdronk: Mondvullend lang aanhoudend.Ongeveer een half uur decanteren!
Na vijftien maanden op grote vaten van Franse eiken, is deze Vallaresso Rossi di Montalcino klaar om de wereld te veroveren. De krachtige Italiaanse rode wijn is net als zijn grote broer ...
Meer over deze wijn
De Rosso di Montalcino is het kleine broertje van de wereldberoemde Brunello. Hij wordt ook gemaakt van sangiovese. Met rode kersen, chocola en pittige zuren. Heerlijk bij pasta, pizza of ...
Meer over deze wijn
Rosso di Montalcino, dat lang werd beschouwd als het kleine broertje van Brunello, is in feite een wijn van grote onderscheiding en diepte waar de onderscheidende fruitige zwarte kers en ...
Meer over deze wijn
Het kleine broertje van de wereldberoemde Brunello di Montalcino. Ook deze wijn is gemaakt van 100% sangiovese, lokaal brunello genoemd. Hij smaakt naar rijpe kersen, vanille en tonen ...
Meer over deze wijn
Intense robijnrode kleur met violette reflecties. In de neus is de wijn intens en complex, met fruitige, bloemige en mediterrane struikgeuren. De wijn is droog en fris op het gehemelte, met ...
Meer over deze wijn
Een fruitige rode wijn die, zoals de naam al doet vermoeden, 6 maanden gerijpt heeft in Amerikaanse eiken vaten. De wijn heeft een mooie kersenrode kleur en een geur van donkere fruitaroma's ...
Meer over deze wijn
Jumilla ligt op 90 kilometer ten westen van de kustplaats Alicante. We zitten hier in het land van de krachtige Monastrell druif. In deze jonge (joven) wijn wordt er de kruidige Syrah druif ...
Meer over deze wijn
Helder paarse kleur met violet randen. Intense aroma's van rijp rood en zwart fruit die worden vergezeld met balsamico en kruidige nuances. In de mond is de wijn zacht. De fruitsmaken zijn ...
Meer over deze wijn