Erg aangenaam glas Barbera gemaakt door de boertjes van de Cantina di Vinchio!Vinchio ligt in het noordoosten van de Piemonte dichtbij Nizza. Dit gebied is bij uitstek geschikt voor perfecte Barbera wijnen. Hoe smaakt dat dan? Soepel maar toch met structuur en verfrissend door zijn kersensmaak. Maar toch ook weer met een heerlijke klassieke touch. Een wijn die ons verbaasd door zijn gastro-mogelijkheden.
Viognier is een moeilijke druif om te verbouwen. Dit komt doordat de druif alleen houdt van een arme, kalkrijke en granieten bodem. Daarbij komt dat de druif precies rijp moet zijn om ...
Meer over deze wijn
Naast de conventionele wijnbouw maakt San Silvestro ook biologisch gekwalificeerde wijnen, zoals deze barbera. De druiven komen uiteraard uit Piemonte. Alcoholpercentage: 13,5%. Inhoud: 75cl.
Meer over deze wijn
Deze Rosso is de instapper van de biologische wijnen van San Silvestro. Hij rijpt op roestvrijstaal en komt dus niet in aanraking met hout. Zacht en toegankelijk en lekker bij gegrilde ...
Meer over deze wijn
San Silvestro maakt een breed scala aan biologische wijnen in het Noord-Italiaanse Piemonte. Deze Bianco is een blend van gelijke delen favorita en riesling. Alcoholpercentage: 13,5%. Inhoud: 75cl.
Meer over deze wijn
Ooit maakten de monniken hier wijn. Nu doet Thierry Thomas en zijn team ons telkens verbazen met zijn 'monnikenwerk'! Elegant volle Chardonnay met een houtrijping op reeds gebruikte vaten. ...
Meer over deze wijn
Neem allereerst een Bourgogne glas. En schenk daar dan deze goudgele krachtpatser in.Tijdens het walsen komen aroma's vrij waaronder: bloemen honing amandel gedroogd fruit boter en vanille ...
Meer over deze wijn
De Cave de Richemer heeft als slogan: 'your stopover between land and sea!'Tja wat moet je daar nog aan toevoegen als je deze bloedstollend goed gemaakte Sauvignon Blanc hebt gedronken? De ...
Meer over deze wijn
Deze vrolijke rosé is gemaakt van de frivole, kruidige Syrah druif. Aroma's van aardbeien, frambozen, rozen en roze peper waaieren uit je glas. Onweerstaanbaar als apéritief maar ook ...
Meer over deze wijn