In 1922 werd deze druif ontwikkeld door Dr. Zweigelt die de andere typische Oostenrijkse topdruiven Blaufränkisch en St. Laurent met elkaar kruiste.Elegant rood gekleurd met een krachtig aroma van zwarte bessen en kersen.Frisse opwekkende smaak met een interessant zuurtje daarna een flinke lading donker fruit en verfijnde tannines in de afdronk. Een wijn waar je veel kanten mee op kan.De wijn kan wel wat zuurstof verdragen dus decanteren mag.Op warme dagen laat deze wijn zich ook heerlijk koelen!
Rijke kersenkleur met een steenrode rand. Fruit en kruiden combineren harmonieus tezamen met de toast aroma's van de 25 maanden houtrijping op Frans en Amerikaans eiken. Na de nodige ...
Meer over deze wijn
Helgele kleur met lichte groene en gouden reflexen. Ruikt bedwelmend ziltig naar Granny Smith. Er is een prachtige balans tussen knapperige zuren en de fruitpower appel en ananas van deze ...
Meer over deze wijn
Intense robijnrode kleur met violette reflecties. In de neus is de wijn intens en complex, met fruitige, bloemige en mediterrane struikgeuren. De wijn is droog en fris op het gehemelte, met ...
Meer over deze wijn
Van de beste kalk-leemhoudende heuvels in de Monferrato vallei worden de mooiste Barbera druiven geplukt. Wat zijn de kenmerken? Zacht - intense kersensmaak en ouderwetse tannines. Dus heerlijk om bij te eten.
Meer over deze wijn