In de hoogst gelegen wijnbergen van Julius staan de Grauer Burgunder stokken aangeplant. Hier zorgt de wind voor een verkoelende werking en een verlenging van de rijping. Dit komt de complexiteit alleen maar ten goede. Na de arbeidsintensieve handmatige oogst is er een koude vergisting. En daarna rijping van de wijn op de gistcellen (sur lie). Op het eind werd nog een paar procent houtgerijpte wijn toegevoegd om de wijn nog meer kracht en structuur te verlenen. Elegante kracht met mooi citrus fruit en verleidelijke zuren. In de afdronk komt de houtrijping tevoorschijn.Lecker schmecker. Mooie eetwijn. Decanteren mag!
Bijna te goed om waar te zijn, maar dit is toch wel de meest waanzinnige Merlot die ik de in de afgelopen jaren in dit prijssegment heb geproefd. Er staat gewoonweg een hele volwassen wijn ...
Meer over deze wijn
Geurt als een bellefleur met plezierig rood fruit zoals kersen en bramen in de neus. In de mond dan lekker soepel met wederom sappig rood fruit een klein zoetje een ietsje trekdrop en ...
Meer over deze wijn
De Cave de Richemer heeft als slogan: 'your stopover between land and sea!'Tja wat moet je daar nog aan toevoegen als je deze bloedstollend goed gemaakte Sauvignon Blanc hebt gedronken? De ...
Meer over deze wijn
Hippocampe Blanc is een levendige trio-blend van Chardonnay, Sauvignon Blanc en Viognier, afkomstig van wijngaarden vlak bij de zonovergoten kusten van de Étang de Thau. Deze wijn combineert ...
Meer over deze wijn