Soms heb je zo'n jaar dat het een keer mee zit en dat was het in 2018. Georg kon in alle rust de éen na de andere wijnberg oogsten zonder in de stress te schieten. De parameters stonden in dat jaar zo goed dat hij besloot om een dessertwijn te gaan maken. De keuze viel op een een bijzondere Sauvignon Blanc wijnberg in het nabijgelegen Abenheim. Om dat alles perfect rijpte kon hij later in het seizoen de ultieme rijpe en extreem zoete Beerenauslese druiven uit de trossen knippen (ausgelesen) voor deze Sauvignon Sweety! Het resultaat is een extreem spannende tropische fruitcocktail in combinatie met de welbekende honing pot. Ik zeg: trakteer u zelf!
Mooie vrijwel massief zwartrode wijn met de schakering paars. De Zuid Italiaanse zon heeft de autochtone Calabrese druiven goed gedaan want de wijn stuift je glas uit met geuren van bramen ...
Meer over deze wijn
Daar sta je dan letterlijk in je hemd want deze mooie jongen moet het doen zonder houtrijping. Watttum? Yup dus zo als hij aan de stok hing ging hij ook de fles in. Niet gekunsteld of ...
Meer over deze wijn
Om deze bijzondere Merlot te krijgen wordt de opbrengst van de wijnstokken zeer laag gehouden. Voordat de speciaal geselecteerde druiven worden geoogst mogen ze nog even lichtjes aan de ...
Meer over deze wijn
Deze knapperd uit Spanje laat meteen zien wat 'ie in huis heeft. Pago del Vicario 6 Meses doet z'n naam eer aan: 6 maanden rijping op Amerikaans eiken geven 'm precies die fijne balans ...
Meer over deze wijn