Soms heb je zo'n jaar dat het een keer mee zit en dat was het in 2018. Georg kon in alle rust de éen na de andere wijnberg oogsten zonder in de stress te schieten. De parameters stonden in dat jaar zo goed dat hij besloot om een dessertwijn te gaan maken. De keuze viel op een een bijzondere Sauvignon Blanc wijnberg in het nabijgelegen Abenheim. Om dat alles perfect rijpte kon hij later in het seizoen de ultieme rijpe en extreem zoete Beerenauslese druiven uit de trossen knippen (ausgelesen) voor deze Sauvignon Sweety! Het resultaat is een extreem spannende tropische fruitcocktail in combinatie met de welbekende honing pot. Ik zeg: trakteer u zelf!
Heerlijk die uitbundige aroma's in je neus! Erg frivool maar vooral gedomineerd door verse aardbeien en frambozen met een pittige rode peper hint. In de mond begint deze rosé spectaculair ...
Meer over deze wijn
Chardonja of Chardonnay? Ik weet het wel. Wat kan het toch verfrissend zijn dat je een keer een Chardonnay drinkt die niet door de houtrijping compleet van zijn DNA af is geraakt. Nee dit is ...
Meer over deze wijn
Neem een Bourgogne glas en schenk deze klasbak niet te koud.Er komt een waaier aan aroma's zoals abrikoos, mandarijn, mango en een vleug vanille uit je glas stuiven. De wijn is boterzacht en ...
Meer over deze wijn
De Primitivo 12e Mezzo van Varvaglione is een verfijnde en toegankelijke rode wijn die de essentie van de Primitivo-druif op elegante wijze weet vast te leggen. Deze wijn combineert diepte ...
Meer over deze wijn