Op de steile wijnbergen rondom het pittoreske plaatsje Lorch am Rhein staan eigenlijk maar 2 verschillende druivensoorten. Namelijk Riesling en Spätburgunder. Wist u dat je van de rode Spätburgunder druif ook een witte wijn kunt maken? Hoe doe je dat dan hoor ik u vragen? In plaats van een lange schilinweking waardoor de rode kleur van de schil in het sap terecht komt gewoon meteen de vers geoogste druiven persen. Het vruchtvlees van de Spätburgunder heeft namelijk dezelfde kleur als van een witte druif. Mysterie opgelost zou je zeggen, nou ja bijna want hoe smaakt dan zo'n Blanc de Noir (witte wijn van rode druiven gemaakt)? Door 1 druk op de knop in onze webshop bent u eigenaar van deze prachtige wijn en kunt u zelf de meer dan verrassende smaak van deze wijn ontdekken. Ein prosit!
Mooie vrijwel massief zwartrode wijn met de schakering paars. De Zuid Italiaanse zon heeft de autochtone Calabrese druiven goed gedaan want de wijn stuift je glas uit met geuren van bramen ...
Meer over deze wijn
Paars-rode wijn met prachtige schitteringen. Deze biologische rode wijn heeft fijne tonen van rood fruit. Smaakvol met een soepele aanzet. Krachtige aroma's van bosvruchten en kers. Een hele plezierige wijn!
Meer over deze wijn
Fris, verfijnd en verrassend karaktervol - de Zero Blanc 0.0% van Weingut Julius bewijst dat alcoholvrije bubbels allesbehalve saai hoeven te zijn. Gemaakt in het zonovergoten Rheinhessen ...
Meer over deze wijn
Metzger uit Grünstadt is niet alleen bekend om zijn stoere labels met runderen, maar ook om hun precieze, kalkgedreven wijnen. De Vom Kalkstein komt van druiven die groeien op oude ...
Meer over deze wijn