De hele druiven gisten in roterende tanks en weken daarna nog 2 dagen. Na de gisting werd de helft van de druivenschillen verwijderd waarna het geheel in vaten wordt gepompt om verder te ...
Meer over deze wijn
Deze wijn komt uit het wijngebied Robertson, gelegen aan de Breede Rivier. Het vruchtbare gebied staat bekend om zijn wijnen met veel diepte, complexiteit en karakter. Het Estate van Bon ...
Meer over deze wijn
Voor deze wijn gisten de hele druiven in tanks. Halverwege de gisting wordt de helft van de wijn in Frans eiken vaten gepompt, om daar verder te gisten. De andere helft gist verder op de ...
Meer over deze wijn
De druiven weken 24 uur op de schillen waarna ze in stalen tanks gisten met een suikergehalte van 16° Balling. De wijn wordt verder opgevoed in eiken vaten die voor de 2e en 3e keer gebruikt ...
Meer over deze wijn
Bon Courage is in het trotse bezit van de modernste productiemiddelen, die nodig zijn voor de productie van echte kwaliteitswijnen. De druiven weken 6 - 7 uur op de schillen.
Na de gisting ...
Meer over deze wijn