Krachtige, kruidige eetwijn. Bestaat grotendeels uit sangiovese waaraan wat cabernet sauvignon is toegevoegd. Hierdoor smaakt hij steviger dan andere chiantis. In 1893 gaf Luigi Cecchi ...
Meer over deze wijn
Een krachtige wijn als deze Brunello vraagt om stoer geroosterd rood vlees of een dikke stoof met knapperige groenten. Brunello is een andere naam voor sangiovese en Montalcino ligt in ...
Meer over deze wijn
Als je uitgebreid Italiaans gaat koken, is deze wijn een aanrader. Koel drink je hem bij kruidige antipasti, wat warmer bij het hoofdgerecht. In 1893 gaf Luigi Cecchi zichzelf de titel van ...
Meer over deze wijn
Chiantis zijn er in veel stijlen. Deze is lekker licht en frisfruitig. Die drink je als aperitief, bij antipasti en bij makkelijke maaltijden. In 1893 gaf Luigi Cecchi zichzelf de titel van ...
Meer over deze wijn
Deze stevige, houtgerijpte Italiaan met de volle smaak van kers, bes en specerijen past goed bij rood vlees als entrecote en stoofschotels met wild. Ook lekker bij pittige kaas. ...
Meer over deze wijn