De basis is sangiovese grosso en de wijn heeft een ongelooflijk groot rijpingspotentieel. Het is een extreem laat rijpend type en daarom moet het gewas streng gecontroleerd worden. Zijn oorsprong ligt werkelijk in Toscane. De Etrusken en Romeinen hadden het al verbouwd - er zijn 2500 jaar oude records over. Wij zijn de eerste en momenteel de enigen die ermee te maken hebben in Hongarije. Als het niet het geval zou zijn, zou dat betekenen dat het al aanwezig was in de tijd van het Romeinse rijk in de provincie Pannonia.
Kékfrankos heeft een enorm potentieel in de regio Szekszárd. Het produceert wijnen die elegant, fruitig zijn met een grote zuurgraad. Smaken van bosbessen en aangename eucalyptustonen komen ...
Meer over deze wijn
In de regio Szekszárd moet de Bikavér minimaal de druiven Kékfrankos en Kadarka in de blend hebben. Márkvárt Bikavér heeft altijd 50% Kékfrankos en 10% Kadarka als basis. De andere rassen ...
Meer over deze wijn
De wijnmaker Jani Márkvárt is van mening dat Kadarka een vlaggenschipwijn van de regio is. Hoewel steeds minder wijnmakers ervoor kiezen om met dit ras te werken, vanwege het feit dat het ...
Meer over deze wijn
De Winabis Double Taste Green Edition is heel ondeugend, maar binnen de grenzen van het geaccepteerde.
Aangenaam aromatisch, half zoet, met een gedurfde hoge mix van cannabisgeur en de smaak sappige perzik zal je verbazen.
Meer over deze wijn
Deze Barolo is droog met zijdezachte tannine, vol van kracht. 100% Nebbiolo, granaatrood van kleur. 3 jaar in Franse eikenhouten vaten gevolgd door een korte periode in fles. Een fantastisch ...
Meer over deze wijn
Met een kapel uit de elfde eeuw op het terrein, was Chateau d'Escurac een opmerkelijke producent in Civrac en Medoc sinds de wijnen voor het eerst werden genoemd als "onder de vijfde groei ...
Meer over deze wijn
Deze wijn is perfect in balans! Een strogele kleur met groene reflecties. De geur heeft hinten van amandelen en wilde bloemen. De smaak is vol, droog met gebalanceerde frisheid en met een ...
Meer over deze wijn