Deze wijn is gemaakt van zorgvuldig geselecteerde bush-wijnstokken, ouder dan 50 jaar uit Pedrosa de Duero gelegen op 800 m. Hoog en geplant op zeer arme gronden, ideaal voor wijnbouw. Zorgvuldig vervaardigde alcoholische gisting vindt plaats bij een gecontroleerde temperatuur van 28 ºC en maceratie gedurende 14 dagen. Gerijpt gedurende 20 maanden in Frans en Centraal-Europa en 18 maanden op fles.
Diep, helder robijnrood. Zeer complexe en aromatische. Smaakvol en lekker met een zijdeachtige textuur en zachte zoete tannines. Levendige smaken van zwarte bessen en kersencompote en een vleugje vanille. Aanhoudende afdronk, met tonen van donkere chocolade en piment.
Teófilo Reyes was jarenlang keldermeester van de Ribera del Duero Tinta Pesquera die onder zijn supervisie wereldberoemd werd. En inmiddels een vergelijkbare cult-status kent als icoonwijnen ...
Meer over deze wijn
Roble geeft aan dat de wijn korte tijd op hout heeft gerijpt. Daardoor proef je de zwoele kruidigheid van het vat wel, maar smaakt hij ook nog heel fruitig. In het AH-assortiment zitten drie ...
Meer over deze wijn
Manuele oogst van 100 jaar oude druivenstokken. Temperatuur gecontroleerde fermentatie in roestvrij staal op 28° C. Malolactische gisting in nieuwe Franse eiken houten vaten. Rijping op ...
Meer over deze wijn
Geweldige Tempranillo gerijpt gedurende 8 maanden op nieuwe Franse eikenhouten vaten. Deze Ribera biedt veel souplesse, heeft een goede structuur en dito mondvulling en trakteert op een ...
Meer over deze wijn
Schitterend geelgroen van kleur. Deze Australische blend heeft een elegante, licht aromatisch geur en frisse, maar tegelijkertijd uitgesproken smaken. Veel fruit, zoals kweepeer, citrus, ...
Meer over deze wijn
Bedwelmend Amarone, krachtig en overweldigend. Een donkere, dieprode kleur. Uit het glas stijgen allerlei geuren op: van bosbessen tot rozijntjes, van vijgen tot amarenekersen en van mokka ...
Meer over deze wijn
Mooi bleekgeel van kleur. Dit is een cava met een stevige mousse, maar de belletjes blijven heel fijn. Lekker aromatisch en fris. In de smaak rond en zacht, levendig en goede zuren. ...
Meer over deze wijn
Manuele oogst van 100 jaar oude druivenstokken. Temperatuur gecontroleerde fermentatie in roestvrij staal op 28° C. Malolactische gisting in nieuwe Franse eiken houten vaten. Rijping op ...
Meer over deze wijn