Deze Noras is gemaakt van 90% Cannonau en 10% Carignano druiven. Een intense robijnrode kleur die neigt naar granaatrood. In de neus komen Mediterrane tonen naar voren, complexe aroma’s van bosbessen en rijpe bramen, zoete specerijen, tabak en chocolade. Op het palet is deze wijn warm en zacht, met zoete tannines van fijne zeldzame intensiteit.Deze wijn gaat goed samen met geroosterd en gegrild vlees, vis, wild en kazen.
Sardeinse wijn gemaakt van de inheemse druif Cannonau in combinatie met welbekende Spaanse druiven. De Costera is een stevige wijn met ronde kruidige smaken, perfect bij geroosterd vlees ...
Meer over deze wijn
Perdera is een echte eetwijn uit Sardinië. Heerlijk in combinatie met kruidige Italiaanse gerechten met basilicum, oregano en tijm. Je waant je direct op Sardinië! Alcoholpercentage: 13,5%. Inhoud: 75cl.
Meer over deze wijn
Typisch Sardijnse blend van inheemse druiven Monica, Carignano en Bovale. Hij is zacht met zwart fruit zoals bosbessen en bramen. Daarnaast proef je peper, vanille en kaneel. Alcoholpercentage: 14,5%. Inhoud: 75cl.
Meer over deze wijn
Blend van 55% Bovale, 35% Carignano en 10% Cannonau. Hij is stevig met de smaak van kersen, eucalyptus en vanille. Lekker bij gegrilde rib-eye of harde kazen. Alcoholpercentage: 14,5%. Inhoud: 75cl.
Meer over deze wijn
Deze Grande Réserve is gemaakt van de beste Chardonnay druiven. In de neus komen elegante aroma’s naar voren van peren, gegrilde amandelen en toast. Op het palet komen frisse citrusvruchten ...
Meer over deze wijn
De Malvazija Amfora is het paradepaardje van het eco-gecertificeerde wijnhuis Kabola. De wijn is gemaakt volgens een oeroud procedé van wijn maken, namelijk in aardewerken amforen, die 2,20 ...
Meer over deze wijn
Deze prachtige rode wijn is gemaakt van 100% Cabernet Sauvignon druiven. De rijping vindt plaats op Frans en Amerikaans eiken voor 6 maanden, gevolgd door tenminste 4 maanden rijping op de ...
Meer over deze wijn