Deze Noras is gemaakt van 90% Cannonau en 10% Carignano druiven. Een intense robijnrode kleur die neigt naar granaatrood. In de neus komen Mediterrane tonen naar voren, complexe aroma’s van bosbessen en rijpe bramen, zoete specerijen, tabak en chocolade. Op het palet is deze wijn warm en zacht, met zoete tannines van fijne zeldzame intensiteit.Deze wijn gaat goed samen met geroosterd en gegrild vlees, vis, wild en kazen.
Sardeinse wijn gemaakt van de inheemse druif Cannonau in combinatie met welbekende Spaanse druiven. De Costera is een stevige wijn met ronde kruidige smaken, perfect bij geroosterd vlees ...
Meer over deze wijn
Perdera is een echte eetwijn uit Sardinië. Heerlijk in combinatie met kruidige Italiaanse gerechten met basilicum, oregano en tijm. Je waant je direct op Sardinië! Alcoholpercentage: 13,5%. Inhoud: 75cl.
Meer over deze wijn
Typisch Sardijnse blend van inheemse druiven Monica, Carignano en Bovale. Hij is zacht met zwart fruit zoals bosbessen en bramen. Daarnaast proef je peper, vanille en kaneel. Alcoholpercentage: 14,5%. Inhoud: 75cl.
Meer over deze wijn
Blend van 55% Bovale, 35% Carignano en 10% Cannonau. Hij is stevig met de smaak van kersen, eucalyptus en vanille. Lekker bij gegrilde rib-eye of harde kazen. Alcoholpercentage: 14,5%. Inhoud: 75cl.
Meer over deze wijn
Zuid-Afrikaanse Chardonnay in bourgogne-stijl. Met een prachtige balans tussen het frisse fruit (citrus, limoen, ananas), zachte butterscotch en kruidig eiken. Je proeft dat de wijn op hout ...
Meer over deze wijn
Een heerlijke zoete witte wijn gemaakt naar voorbeeld van de Chinese Chefoo wijn. Een melange van zoete Europese wijnen, aangevuld met extra zoete most maken deze wijn heerlijk ...
Meer over deze wijn
Bij de nieuwe Chileense indeling op terroir is de wijngaard rond de oude bodega in Angostura ingedeeld bij het terroir onder invloed van de Andes, dus als 'Gran Terroir de los Andes'. Dit ...
Meer over deze wijn
Deze Appassimento is gemaakt van 100% Negroamaro Passito druiven. De druiven worden drie weken lang gedroogd op de wijnstokken en worden met de hand geplukt. Daarna volgt de maceratie op de ...
Meer over deze wijn