De wijngaarden van deze wijn liggen op het schiereiland Setúbal, bij Fernando Pó, op een zandgrond met een mediterraan continentaal klimaat. De fermentatie vindt plaats in stalen vaten met gecontroleerde temperatuur. Deze rosé is gemaakt van 30% syrah, 30% aragonês, 20% touriga nacional en 20% castellâo druiven.
Licht zalmkleurige wijn, intens en fijn aroma dat doet denken aan jong rood fruit, rijke en verfrissende mond met een elegante afdronk.
Uitstekend als aperitief of begeleider van pasta-, vis- en zeevruchtengerechten.
Met wijn als basis is, door toevoeging van wat fruitaroma, een lichtzoete wijndrank gecomponeerd, met een lichtvoetige, ongecompliceerde smaak. Heerlijk op zichzelf als aperitief. Ook te ...
Meer over deze wijn
De Winabis Double Taste Green Edition is heel ondeugend, maar binnen de grenzen van het geaccepteerde.
Aangenaam aromatisch, half zoet, met een gedurfde hoge mix van cannabisgeur en de smaak sappige perzik zal je verbazen.
Meer over deze wijn
De wijn is geen doorsnee vanille-chardonnay, maar eentje met een hoge drinkbaarheidsfactor.Heel mild en fruitig op de neus. Minder voor de hand liggende zuur dan veel Limoux Chardonnays. ...
Meer over deze wijn