De wijngaarden van deze wijn liggen op het schiereiland Setúbal, bij Fernando Pó, op een zandgrond met een mediterraan continentaal klimaat. De fermentatie vindt plaats in stalen vaten met gecontroleerde temperatuur. Deze rosé is gemaakt van 30% syrah, 30% aragonês, 20% touriga nacional en 20% castellâo druiven.
Licht zalmkleurige wijn, intens en fijn aroma dat doet denken aan jong rood fruit, rijke en verfrissende mond met een elegante afdronk.
Uitstekend als aperitief of begeleider van pasta-, vis- en zeevruchtengerechten.
De wijn wordt geproduceerd door 100% Barbera, volgens de appassimento-methode. De druiven zijn gedroogd om de wijn meer intensiteit en zoetheid te geven. Deze wijn is, in tegenstelling tot ...
Meer over deze wijn
Met een kapel uit de elfde eeuw op het terrein, was Chateau d'Escurac een opmerkelijke producent in Civrac en Medoc sinds de wijnen voor het eerst werden genoemd als "onder de vijfde groei ...
Meer over deze wijn
Dankzij een hoog kleigehalte in de bodem is deze Zuid-Afrikaanse Chardonnay vol en subtiel tegelijk. Strogeel van kleur en met een diversiteit aan geuren en smaken. Met de frisheid van ...
Meer over deze wijn
Martini Asti is een prachtige Italiaanse mousserende wijn. De wijn is gemaakt van de Muskaat druif en heeft een zachte en rijpe smaak. De steile en zonovergoten heuvels in het hart van ...
Meer over deze wijn