Spaanse bubbel met mild bruisende belletjes. Lekker als aperitief en dankzij zijn zachte zuren past hij bij allerlei hapjes, van bitterbal tot een toastje zalm.
Roze cava van pinot noir en monastrell. Pinot noir wordt ook gebruikt voor de productie van champagne en de druif monastrell is beroemder onder zijn Franse alias mourvèdre. Heerlijk als ...
Meer over deze wijn
De Rolls Royce onder de cava’s. Door de toevoeging van maximaal één gram restsuiker ontstaat een strakdroge Brut Nature. Een cava met spanning, complexiteit en lengte. Alcoholpercentage: 12%. Inhoud: 75cl.
Meer over deze wijn
Dit is een lichtzoete Gluhwein voor gezellige, winterse momenten. Met de warme van kaneel en sinaasappel. Lekker om op te warmen en te drinken bij speculaas of oliebollen. ...
Meer over deze wijn
In de wijngaarden rondom de plaats Asti wordt veel moscato verbouwd. Daarvan wordt deze lichtzoete, mousserende gemaakt met de smaak van rijpe druiven. Lekkere wijn om in de zon van te ...
Meer over deze wijn
Chique dinerwijn. Krachtig, maar niet zwaar en daardoor heel geschikt voor bij rood vlees en wild. Montepulciano ligt zuidelijker dan Chianti. Het is er beduidend warmer en dat proef je in ...
Meer over deze wijn