Verleidelijke geuren van gekonfijt rood fruit en rozijnen, ook gebrande tonen van karamel, koffieconcentraat en pure chocolade. Een romige en filmende aanzet gevolgd door tonen van gedroogd fruit, chocolade en koffie. Blend van 40 versterkte wijnen, opgevoed in oud eiken. Gemiddeld leeftijd van minimaal 15 jaar. Na zorgvuldige blending wordt de wijn gebotteld in kleine batches om complexiteit te bewaren.
Heerlijk in combinatie met harde kazen.
Een heerlijke zoete witte wijn gemaakt naar voorbeeld van de Chinese Chefoo wijn. Een melange van zoete Europese wijnen, aangevuld met extra zoete most maken deze wijn heerlijk ...
Meer over deze wijn
De druiven voor deze wijn worden midden oktober met de hand geplukt. De wijn is robijn rood van kleur. Hij heeft krachtige en fruitige aroma’s en specerijen waaronder vanille. Goed ...
Meer over deze wijn
Bij de nieuwe Chileense indeling op terroir is de wijngaard rond de oude bodega in Angostura ingedeeld bij het terroir onder invloed van de Andes, dus als 'Gran Terroir de los Andes'. Dit ...
Meer over deze wijn