Valpolicella Superiore'Monte Lodoletta'Dal Forno Romano 2011 biedt een rijke en krachtige smaakervaring met tonen van rijp donker fruit, specerijen en een vleugje eikenhout, ondersteund door fluweelzachte tannines en een levendige zuurgraad.
Deze robijnrode wijn heeft een donkere kern. In de neus komen delicate geuren naar voren die doen denken aan kersen, wilde bessen en kruiden. In de mond is deze Valpolicella fluwelig met ...
Meer over deze wijn
Deze wijn is gemaakt mat 55% Corvina, 30% Rondinella en 15% Molinara. Deze druiven worden in de eerste 10 dagen van oktober met de hand geoogst. De druiven worden semi-gedroogd in speciale ...
Meer over deze wijn
Ripasso betekent letterlijk her-passeren. En dat gebeurt ook met deze wijn, waarbij de ‘normale’ Valpolicella een tweede gisting krijgt op de druivenschillen van de Amarone. Het levert meer ...
Meer over deze wijn
• Hét levende bewijs dat Fronsac echt de moeite waard is• Consultancy door Rolland&Associés (adviseert ook menig Saint-Emilion Grand Cru Classé)• (92-93)/100 punten James Suckling ...
Meer over deze wijn
Een krachtige en elegante Pauillac. Beloond met 95 punten door James Suckling! - Intens robijnrode kleur- Complexe aroma's van rijpe kersen, chocolade en eikenhout- Volle smaak met krachtige tannines en een lange, elegante afdronk
Meer over deze wijn