Gelaagde dessertwijn. Met een diep toffeebruine kleur. De geuren en smaken tuimelen over elkaar: gedroogd fruit, rozijnen, chocolade, koffie en amandelen. Heerlijk zacht van smaak en met een fluwelen lange afdronk.
Een rijke dessertwijn als deze drink je bij flink zoete gerechten: van donkere chocoladetaart tot tiramisu. Maar, deze wijn is ook zalig bij zachte, romige kazen als Brie of Camembert met gedroogde vruchten en noten.
Overige informatie
Adelaide Wine Show, 2017 - Bronzen MedailleRiverina Wine Show, 2017 - Bronzen medailleCairns Wine Show, 2017 - Zilveren medaillePerth Royal Wine Show, 2016 - Zilveren medailleSydney International Wine Competition, 2016 - Top 100
De wijn wordt geproduceerd door 100% Barbera, volgens de appassimento-methode. De druiven zijn gedroogd om de wijn meer intensiteit en zoetheid te geven. Deze wijn is, in tegenstelling tot ...
Meer over deze wijn
Deze Barolo is droog met zijdezachte tannine, vol van kracht. 100% Nebbiolo, granaatrood van kleur. 3 jaar in Franse eikenhouten vaten gevolgd door een korte periode in fles. Een fantastisch ...
Meer over deze wijn
Dankzij een hoog kleigehalte in de bodem is deze Zuid-Afrikaanse Chardonnay vol en subtiel tegelijk. Strogeel van kleur en met een diversiteit aan geuren en smaken. Met de frisheid van ...
Meer over deze wijn
De Baron Fuenté familie is al ruim 300 jaar in het bezit van de wijngaarden waar zij de traditie van de Champagne hooghouden. Deze cuvee behoort tot de absolute top van wijnen uit Charly Sur ...
Meer over deze wijn