Blend van 70% Viognier en 30% Sauvignon Blanc, geselecteerd van de verschillende wijngaarden van Paul Mas rond de plaatsen Marseillette, Limoux en Montagnax. Elke druif wordt afzonderlijk gevinifieerd. Vinificatie en rijping op gist gedurende 2 maanden in RVS tanks.
De wijn heeft een expressieve neus van citrus, limoen, abrikoos, tropisch fruit en witte bloemen. In de smaak komen wederom citrus, tropisch fruit, limoen en diezelfde bloemigheid. De wijn heeft een levendige smaak met een soepele en fruitige afdronk wat je naar een tweede glas doet verlangen.
Deze wijn combineert zeer goed met vis, sushi, zeevruchten, asperges en salades. Tevens een goede partner voor de Indiase keuken. Daarnaast ook een ideale wijn voor buiten op het terras.
De naam Toasty and Buttery is een verwijzing naar de aroma’s van vers geroosterd brood en roomboter, die je kan proeven in deze houtgerijpte chardonnay uit de Languedoc. Deze bijzondere ...
Meer over deze wijn
In no time heeft Jean-Claude Mas van Arrogant Frog de mascotte van zijn bedrijf gemaakt. Een humoristische naam, maar serieuze wijn die je gerust aan tafel kan serveren. Deze blend is vol en ...
Meer over deze wijn
Witte blend uit de Languedoc gemaakt van 80% chardonnay, 17% viognier en 3% muscat. De wijn wordt gemaakt door Jean-Claude Mas, een van de beste wijnmakers van de Languedoc. Serveer deze ...
Meer over deze wijn
Biologisch gecertificeerde witte blend van 60% grenache blanc met 40% vermentino afkomstig uit de Languedoc in een PET fles. Zacht en kruidig met appel, perzik en anijs. Schenk hem bij ...
Meer over deze wijn
Orphan Bank is getuige van Langmeil's inzet voor het behoud van de oude en zeldzame Barossa wijngaarden. Tien rijen Shiraz die voor 1860 zijn geplant, werden gered van de bulldozer van een ...
Meer over deze wijn
De druiven voor deze wijn worden midden oktober met de hand geplukt. De wijn is robijn rood van kleur. Hij heeft krachtige en fruitige aroma’s en specerijen waaronder vanille. Goed ...
Meer over deze wijn
Deze wijn is gemaakt van Grenache Noir en Syrah. De druiven worden eerst ontdaan van hun steel. De vergisting vindt plaats op 26 graden Celsius gedurende de eerste dag na de oogst. In de ...
Meer over deze wijn
Helder geel van kleur met een neus van bloemen en hinten van abrikoos en mandarijn. Het is een expressieve en goed gebalanceerde wijn. Complex en elegant met een uitermate lange afdronk. ...
Meer over deze wijn