Chileense biologische viognier uit de Central Valley. Bloemig met een volle body en bescheiden zuren. Ontdek de smaak van nectarine, lelies en gember. Je serveert hem bij kruidige gerechten uit de Aziatische keuken. Ook geschikt binnen een vegan of vegetarisch dieet. Alcoholpercentage: 13,5%. Inhoud: 75cl.
Witte blend uit de Languedoc gemaakt van 80% chardonnay, 17% viognier en 3% muscat. De wijn wordt gemaakt door Jean-Claude Mas, een van de beste wijnmakers van de Languedoc. Serveer deze ...
Meer over deze wijn
Het oorspronkelijke negentiende-eeuwse wijndomein Château Canet wordt erkend als één van de meest toonaangevende wijnhuizen in Minervois en ligt in het hart van de Languedoc-Roussillon. ...
Meer over deze wijn
Deze Zuid-Afrikaanse reserva variant is gemaakt van druiven van speciaal geselecteerde wijngaarden. De viognier voegt een lekkere zachte fruitigheid toe van nectarines en perzik en de ...
Meer over deze wijn
Na het succes van Passitôt de la Pauline, werd de roep om een witte versie steeds luider. Voilà! Nét binnen. Natuurlijk is ook deze witte Passitôt gemaakt van laat geplukte druiven: Viognier ...
Meer over deze wijn
Deze Cava Brut van Pata Negra heeft een elegante bubbel. Net als bij champagne krijgt de wijn een tweede vergisting op fles. De term Brut is een verwijzing naar het droge smaaktype met ...
Meer over deze wijn
Gold is de topwijn uit de Mucho Más-range. Houtgerijpte tempranillo van verschillende terroirs verspreid over heel Spanje. Vergeet beschermde herkomstgebieden met een beroemde naam. Bij ...
Meer over deze wijn
Kort op hout gerijpte blend van garnacha en tempranillo afkomstig uit Toro, La Mancha en Valdepeñas. Met zwarte kersen, bramen, specerijen, zijdezachte tannines en een lange afdronk. Alcoholpercentage: 13,5%. Inhoud: 75cl.
Meer over deze wijn
Deze mousserende rosé wordt gemaakt door een Catalaanse cava-specialist met Belgische roots. Het is een cava-blend van 80% macabeo, aangevuld met 10% chardonnay en 10% pinot noir. Na de ...
Meer over deze wijn