Blend van sangiovese, malvasia nera en aglianico. Hij komt uit Salento, het zuidelijkste deel van de hak van Italië. Met rode kersen, bessen en rijpe pruimen. Alcoholpercentage: 12,5%. Inhoud: 75cl.
Sangiovese mag dan de koningsdruif van Toscane zijn, deze Santa Aurelia Sangiovese bewijst des te meer dat er ook heerlijke wijnen uit het zuidelijk gelegen Puglia van het druifje worden ...
Meer over deze wijn
Sangiovese is voor het eerst gevonden in 1590 onder de naam Sangiogheto. Hoewel er gedacht wordt dat de oorsprong van de Sangiovese in Toscane ligt, is bekend geworden uit onderzoek dat dit ...
Meer over deze wijn
Rode wijn uit de hak van Italië, gemaakt van 100% primitivo. Deze druif wordt in Californië ook wel zinfandel genoemd. Hij heeft een dikke donkere schil en kan daardoor uitstekende wijnen ...
Meer over deze wijn
Triplico Rosso wordt gemaakt van drie (vandaar de naam Triplico) inheemse druiven: Negroamaro en de zeldzame Malvasia Nera en Nero di Troia. Die de Italiaanse rode wijn zijn weelderige en ...
Meer over deze wijn
18 maanden gerijpt op nieuw en gebruikt eiken. De nieuwe vaten geven de smaak van vanille. Door rijping op gebruikte vaten, behoud je de fruitigheid in deze Rioja. Alcoholpercentage: 14%. Inhoud: 75cl.
Meer over deze wijn
Mousserende zoete Noord-Italiaanse wijn gemaakt van de muskaatdruif. Hij heeft een laag alcoholpercentage van slechts 5%. Je ruikt de geur van witte bloemen, tafeldruiven en peren. Alcoholpercentage: 5%. Inhoud: 75cl.
Meer over deze wijn
Deze mousserende rosé wordt gemaakt door een Catalaanse cava-specialist met Belgische roots. Het is een cava-blend van 80% macabeo, aangevuld met 10% chardonnay en 10% pinot noir. Na de ...
Meer over deze wijn
Voor de Amarone worden de druiven ingedroogd. Het geconcentreerde sap levert een krachtige, stoere, droge wijn op. Vol, bitter en rijk van smaak met een hoog alcoholpercentage. Alcoholpercentage: 15%. Inhoud: 75cl.
Meer over deze wijn